A Simple Life

A Simple Life - Film by the Sea door het JaarAanvang film op dinsdag 7 augustus in Vlissingen: 14.00 en 19.30 uur
Aanvang film op woensdag 8 augustus in Terneuzen: 16.00 en 20.00 uur


Direct kaarten kopen

‘A Simple Life’ is een prachtig verhaal over de jonge filmproducer Roger (Andy Lau) en zijn huishoudster Ah Tao (Deanie Ip), die al generaties lang voor zijn familie werkt. Wanneer ze een beroerte krijgt, neemt ze per direct ontslag. Ze vraagt of Roger haar helpt met het verhuizen naar een verzorgingstehuis. Hij besluit echter om de rollen om te draaien en haar te verzorgen, ongeacht hun verschillende sociale posities. Een diep ontroerende en universele film over onvoorwaardelijke liefde.

Chinese filmfans opgelet: naast dit gevoelige verhaal zijn er ook een aantal (komische) scènes die focusen op Rogers werk, waarin veel bekende Chinese acteurs en regisseurs hun gezicht laten zien.

Regie: Ann Hui Cast: Andy Lau, Deanie Ip Genre: drama Land: Hong Kong Taal: Chinees, Engels; Nederlands ondertiteld Lengte: 117 min. Jaar: 2011 Releasedatum: 16-08-2012 Distributeur: Cinemien

Film en literatuur

Film by the Sea is hét filmfestival voor film en boek.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Film by the Sea nieuws? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Word vriend van Film by the Sea!

Als vriend van het festival ontvang je flinke kortingen gedurende het festival, maar ook gedurende de rest van het jaar heb je recht op korting (50%) tijdens de voorstellingen van Film by the Sea door het Jaar.