Starbuck

Starbuck - Film by the Sea door het jaarAanvang film op dinsdag 3 juli in Vlissingen: 14.00 en 19.30 uur
Aanvang film op woensdag 4 juli in Terneuzen: 16.00 en 20.00 uur

Direct kaarten kopen

Een potente komedie over genetische chaos… Hoewel hij al 42 jaar is, gedraagt David Wozniak (Patrick Huard) zich nog als een puber. Problemen gaat hij uit de weg. Met Valérie, een jonge politieagente, heeft hij een moeizame relatie. Net als zij hem vertelt dat ze zwanger is, wordt David geconfronteerd met zijn verleden. Twintig jaar eerder heeft hij voor het geld sperma gedoneerd bij een zaadbank. Nu blijkt hij dat hij de vader is van 533 kinderen en dat 142 daarvan een rechtszaak aanspannen. Ze willen de identiteit weten van hun biologische vader, waarvan ze alleen het pseudoniem Starbuck kennen.

Patrick Huard, Julie Le Breton en Antoine Bertrand spelen de hoofdrollen in Starbuck, een originele komedie van de Canadese regisseur Ken Scott. De film behandelt pretentieloos en humoristisch het actuele en herkenbare thema vaderschap. Starbuck won op het festival van Calgary de publieksprijs en in Valladolid de Pilar Miró Award en de prijs voor beste acteur.

Regie: Ken Scott Cast: Patrick Huard, Julie LeBreton, Antoine Bertrand, Dominic Philie Genre: komedie Land: Canada Taal: Frans; Nederlands ondertiteld Lengte: 109 min. Jaar: 2012 Releasedatum: 05-07-2012 Distributeur: Imagine Filmindustry

Film en literatuur

Film by the Sea is hét filmfestival voor film en boek.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Film by the Sea nieuws? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Word vriend van Film by the Sea!

Als vriend van het festival ontvang je flinke kortingen gedurende het festival, maar ook gedurende de rest van het jaar heb je recht op korting (50%) tijdens de voorstellingen van Film by the Sea door het Jaar.