Take this Waltz

Take this Waltz - Film by the Sea door het JaarAanvang film op dinsdag 31 juli in Vlissingen: 14.00 en 19.30 uur
Aanvang film op woensdag 1 augustus in Terneuzen: 16.00 en 20.00 uur


Direct kaarten kopen

Je zal maar gelukkig getrouwd zijn, je leven goed op de rit hebben en dan opeens smoorverliefd worden op je buurman. Wat doe je dan?

Het ontroerende ‘Take this Waltz’ neemt je mee in het leven van de 28-jarige Margot (Oscar-genomineerde Michelle Williams). Ze is gelukkig getrouwd met kookboekenschrijver Lou (Seth Rogen), tot ze haar nieuwe buurman Daniel (Luke Kirby) ontmoet.Wat volgt is een gepassioneerde zomer.  Voor ze het weet, is ze verliefd op Daniel en komen ze in een ingewikkelde verhouding terecht. Margot begint aan een innerlijke zoektocht waarin ze moet kiezen voor Lou of haar spannende affaire met Daniel. Blijft ze steken in haar vertrouwde omgeving of kiest ze voor een heel nieuw leven?

‘Take This Waltz’ is een prachtig liefdesdrama met een glimlach en is geregisseerd door Sarah Polley, die eerder een Oscarnominatie ontving voor haar regiedebuut ‘Away from Her’. Deze film was een van de publieksfavorieten van Film by the Sea 2007.

Regie: Sarah Polley Cast: Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby, Sarah Silverman Genre: romantiek, komedie, drama Land: VS Taal: Engels, Nederlands ondertiteld Lengte: 116 min. Jaar: 2011 Releasedatum: 30-08-2012 Distributeur: Entertainment One


 

Film en literatuur

Film by the Sea is hét filmfestival voor film en boek.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Film by the Sea nieuws? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Word vriend van Film by the Sea!

Als vriend van het festival ontvang je flinke kortingen gedurende het festival, maar ook gedurende de rest van het jaar heb je recht op korting (50%) tijdens de voorstellingen van Film by the Sea door het Jaar.