Wrong Time Wrong Place

De 25e editie van IDFA opent op 14 november in Pathé Tuschinski met Wrong Time Wrong Place van John Appel, geproduceerd door Carmen Cobos.

Ter ere van het 25jarig bestaan van IDFA wordt de film op dezelfde avond in 25 verschillende theaters, waaronder CineCity Vlissingen en CineCity Terneuzen, door heel Nederland vertoond, aanvang film 21.00 uur.

De film laat zien hoe kleine, ogenschijnlijk triviale gebeurtenissen de fijne lijn tussen leven en dood kunnen bepalen. Verschillende mensen, die betrokken raakten bij de aanslagen in Oslo op 22 juli 2011, vertellen in detail over de dag die hun leven voorgoed veranderde. Een man, van wie de zoon kort daarvoor was verongelukt, beschrijft hoe hij op kantoor werd weggeblazen door de bomexplosies; een jongen vertelt hoe hij op het laatst besloot naar het zomerkamp op Utoya te gaan en op het pondje Anders Breivik al tegen het lijf liep. Ook familieleden van slachtoffers die de aanslagen niet overleefden proberen de gebeurtenissen te begrijpen.

Direct kaarten kopen.


 

Film en literatuur

Film by the Sea is hét filmfestival voor film en boek.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Film by the Sea nieuws? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Word vriend van Film by the Sea!

Als vriend van het festival ontvang je flinke kortingen gedurende het festival, maar ook gedurende de rest van het jaar heb je recht op korting (50%) tijdens de voorstellingen van Film by the Sea door het Jaar.