Film by the Sea Vlissingen

Spuikomweg 5
4381 LZ Vlissingen
+31 (0)118 412437

(zie onder voor route informatie Terneuzen)

Openbaar vervoer


Foto TreinTrein

Vanuit Amsterdam:
Er vertrekt twee keer per uur een rechtstreekse trein vanuit Amsterdam naar Vlissingen. De Fyra vertrekt ook twee keer per uur uit Amsterdam, maar dan moet je in Rotterdam overstappen op de intercity naar Vlissingen.

Vanuit Utrecht:
Er vertrekt twee keer per uur een trein vanuit Utrecht naar Vlissingen met een overstap in Rotterdam.

Vanuit Breda:
Er vertrekken twee keer per uur treinen naar Vlissingen met een overstap in Roosendaal.

Foto Bus
Bus
Vanaf het station vertrekt overdag twee keer per uur buslijn 56 naar het centrum van Vlissingen. Buslijn 56 rijdt tot 22.07 uur. Je kunt bij de halte Badhuisstraat uitstappen. Vanaf de bushalte is het ongeveer 5 minuten lopen naar CineCity.

Zonnetrein

ZonnetreinDe Zonnetrein rijdt vanaf station Vlissingen langs CineCity. Met de Zonnetrein heeft u dus een goede aansluiting als u met de trein naar Vlissingen komt. Bovendien stopt het treintje voor de deur van CineCity. Het milieuvriendelijke treintje wordt aangedreven door elektromotoren die hun voeding krijgen uit zonnecellen op het dak. Het treintje gebruikt dus geen brandstof, stoot geen schadelijke gassen uit, stinkt niet en maakt nauwelijks geluid! Op zonnige dagen rijdt het volledig op zonne-energie. Alleen bij langdurige bewolking en regen moeten de accu’s nachts worden opgeladen.

Fiets-/voetveer

Fiets-/voetveerSinds 16 maart 2003 vaart Veolia Transport Fast Ferries het fiets-/voetveer tussen Vlissingen en Breskens. Met 2 schepen maken jaarlijks zo'n 800.000 reizigers de overtocht, waarbij ze hun fiets of bromfiets mee kunnen nemen. Hiermee wordt een ideale verbinding over de Westerschelde tot stand gebracht die aansluit op het overige openbaar vervoer aan beide zijden. Voor woon-werkverkeer en toeristen de snelste weg naar de overkant! Als u vanuit West Zeeuws-Vlaanderen Film by the Sea wilt bezoeken is dit dus een goede optie.

 

Auto

Vanuit Amsterdam:
Volg de A4 richting Rotterdam.
Op de ring van Rotterdam volgt u Dordrecht (A16).
U blijft richting Dordrecht volgen tot afslag A17 richting Roosendaal.
Voorbij Roosendaal en Bergen op Zoom neemt u de afslag A58 richting Goes-Vlissingen.
Bij de eerste verkeerslichten rechtdoor over het spoor en de Sloebrug.
Daarop volgend bij het eerste stoplicht linksaf.
U nadert het tweede stoplicht en rijdt rechtdoor.
Na het derde stoplicht rijdt u rechtdoor omhoog (parallel aan de boulevard).
Voor u ziet u CineCity.

Vanuit Utrecht:
Volg de A12 richting Rotterdam.
Vanuit Rotterdam, zie route vanuit Amsterdam.

Vanuit Antwerpen:
Volg de A4 richting Bergen op Zoom - Roosendaal
Neem afslag A58 richting Goes - Vlissingen
Bij de eerste verkeerslichten rechtdoor over het spoor en de Sloebrug
Voor verdere aanwijzingen: zie route vanuit Amsterdam 

Parkeren

De eerste zijstraat rechts (voor CineCity) brengt u naar twee parkeerplaatsen. Het grote parkeerterrein aan de rechterkant biedt de mogelijkheid tot parkeren. Naast de parkeerplaats ligt CineCity.
Let op: in de hele Vlissingse binnenstad geldt betaald parkeren.

De fonteyneAls u rechtdoor voorbij CineCity rijdt, komt u vanzelf bij parkeergarage De Fonteyne. Hier kunt u maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 22.00 uur parkeren, op vrijdag en zaterdag tot 24.00 uur en op zondag van 09.00 tot 20.00 uur. Uitrijden is elke dag mogelijk van 08.00 tot 03.00 uur . 

Redmond OHanlon komt naar Film by the Sea

Vanaf nu in de verkoop: tickets voor Een avond met Redmond O’Hanlon. De wereldberoemde reisboekenschrijver en presentator...

Jett Rebelfilm en concert in de verkoop

Dat Jett rebel te gast is bij Film by the Sea was al bekend. Nu kunnen we ook bekendmaken dat een korte film over hem: Jet...

Nieuwe trailer Dorsvloer vol Confetti

Er is een nieuwe trailer van ‘Dorsvloer vol confetti’, de verfilming van de gelijknamige bestseller van Franca Treur en de op

Nieuwsbrief