Vriend van Film by the Sea

Vrienden van Film by the SeaVrienden van Film by the Sea kunnen met korting naar alle voorstellingen die aanvangen vóór 18.00 uur tijdens het festival en alle voorstellingen op de laatste zondag van het festival (in beide gevallen betaalt een Vriend € 5,- i.p.v. € 9,50). Bovendien ontvangt een Vriend de Film by the Sea nieuwsbrieven.

De voordelen en voorwaarden op een rij:

Als ‘Vriend van Film by the Sea’ heeft u recht op diverse voordelen, variërend van aantrekkelijke kortingen, zowel voorafgaand aan als tijdens het festival, tot nieuwsbrieven met informatie over de ins en outs van het filmfestival. Hieronder zetten we alle voordelen voor u op een rijtje:

Voordelen
•    Op vertoon van uw Vriendenpas aan de kassa’s van CineCity Vlissingen, CineCity Terneuzen en De Drvkkery Middelburg krijgt u korting op de prijs van een entreekaartje (één kaartje per vriendenpas) voor de Film by the Sea-door-het-jaar voorstellingen, welke in principe worden geprogrammeerd op de maandagavond in Terneuzen en op dinsdagmiddag en dinsdagavond in Vlissingen
•    De vriendenpas is geldig in zowel Vlissingen als Terneuzen.
•    Op vertoon van uw vriendenpas krijgt u een korting van 50% op een groot aantal reguliere dagvoorstellingen tijdens filmfestival Film by the Sea.
•    U ontvangt regelmatig de digitale Film by the Sea nieuwsbrief en u wordt zo op de hoogte gehouden van alle laatste nieuwtjes in het kader van Film by the Sea.
•    Tot slot ontvangt u als vriend ieder jaar aantrekkelijke uitnodigingen / kortingen voor speciale openingen / evenementen in het kader van Film by the Sea. Deze uitnodigingen of kortingen kunnen van jaar tot jaar variëren.
•    Op vertoon van uw vriendenpas aan de kassa’s CineCity  Vlissingen en CineCity Terneuzen krijgt u € 2,50 korting op de ballet- (Bolshoi en Nederlands Dans Theater) en operavoorstellingen

Kosten

De kosten van het vriendenpakket worden van jaar tot jaar opnieuw vastgesteld. Voor het festivaljaar 2013/2014 bedragen de kosten € 41,00 per vriend. U kunt zich opgeven als ‘Vriend van Film by the Sea’ door invulling van het daarvoor bestemde aanmeldingsformulier. Dit formulier kan worden aangevraagd bij het festivalkantoor (via telefoonnummer 0118-412437) of u kunt het inschrijfformulier downloaden en zelf uitprinten, invullen en opsturen.

Je kunt het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier per post versturen naar:

Film by the Sea Festivalkantoor
Spuikomweg 5
4381 LZ Vlissingen

Als je het formulier niet kunt openen, download dan de laatste versie van Adobe Reader.

Voorwaarden

•    De voordelen van het vriendenpakket gaan in na verwerking van de aanmelding en lopen tot wederopzegging. De aanmelding is 12 maanden geldig.
•    Aanmeldingen als Vriend van Film by the Sea worden alleen in behandeling genomen indien het aanmeldingsformulier volledig is ingevuld, ondertekend en voorzien van geldig bank- of girorekeningnummer.
•    Na aanmelding als Vriend van Film by the Sea ontvangt u een vriendenpas. Bij verlies kan een nieuwe pas worden aangevraagd tegen betaling van administratie- en vervaardigkosten à  € 10,00.
•    De kortingen worden uitsluitend verstrekt op vertoon van de vriendenpas aan de kassa’s van CineCity Vlissingen, CineCity Terneuzen en De Drvkkery in Middelburg.
•    Toegang tot eventuele ‘special events’ wordt slechts verleend op vertoon van de vriendenpas.
•    Opzegging kan uitsluitend schriftelijk geschieden en dient uiterlijk een maand voor het verstrijken van het lidmaatschap binnen te zijn bij het festivalkantoor. De opzegging heeft dan betrekking op de volgende festivalperiode.
•    Bij opzegging dient de vriendenpas te worden ingeleverd (opzegging gaat in na ontvangst van de vriendenpas).
 

Nieuws

Startschot Crowdfunding met Freek de Jonge

Freek de Jonge is op zaterdag 13 september aanwezig bij Film by the Sea om het startschot te geven voor de verfilming ...

Winkeliersactie verlengd tot en met donderdag 4 september

De winkeliersactie in Vlissingen is met één week verlengd. Bij de deelnemende winkeliers zijn vouchers met een code te...

Award Ceremony en Award Ceremony Dinner nu in de verkoop

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de Award Ceremony en het Award Ceremony Dinner...

Nieuwsbrief