Cast aanwezig bij wereldpremière speelfilmregiedebuut Hugo Metsers

gepubliceerd op: donderdag 13 september 2012

Rauw‘Rauw’ waarmee Hugo Metsers zijn debuut maakt als speelfilmregisseur beleeft zaterdag 15 september 16.00 uur zijn wereldpremière tijdens Film by the Sea in aanwezigheid van de cast.

De film is geïnspireerd op de excessen die we de afgelopen jaren in de actualiteit voorbij hebben zien komen. Denk aan de schietincidenten in Aurora, Oslo en Alphen aan de Rijn. Hoe kan het dat een jong iemand tot zo'n gruwelijke daad komt? In Rauw beleven zeven twintigers de rauwheid van het leven in verschillende lagen van de samenleving. Centraal staat de introverte Charlie Spieghel, die op al die levens invloed lijkt te hebben. De hardheid van relaties, onwetendheid van ouders, criminaliteit, prostitutie, maar vooral het isolement van één individu laten zien dat het Nederland van een twintiger gecompliceerd en grauw kan zijn. Als Charlie zijn isolement niet meer aan kan, en het contact met de realiteit volledig verliest, neemt hij een radicale beslissing.

De film is geproduceerd door 'Stichting faaam' in samenwerking met filmproductiebedrijf Corrino Media Group, bekend van de speelfilms 'The Devil's Double', 'Schemer', 'Flirt' en de tv-films 'Urfeld' en 'Terug'.

Een deel van de cast is aanwezig bij de première: Christiaan Sons, Gerson Oratmangoen, Madelief Blanken, Lotte Schmidt, Amanda Kalf, Nzinga Sordam en regisseur Hugo Metsers.

Meer informatie, direct kaarten kopen

Film en literatuur

Film by the Sea is hét filmfestival voor film en boek.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Film by the Sea nieuws? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Word vriend van Film by the Sea!

Als vriend van het festival ontvang je flinke kortingen gedurende het festival, maar ook gedurende de rest van het jaar heb je recht op korting (50%) tijdens de voorstellingen van Film by the Sea door het Jaar.