Inschrijving filmcollege van start

gepubliceerd op: woensdag 06 juni 2012

Simon and the Oaks - Filmcollege - Film by the Sea 2012Ook dit jaar is er weer een filmcollege. Het college bestaat uit drie lezingen en vier filmvertoningen. Nieuw dit jaar is een sessie die volledig in het teken staat van Scandinavische literatuur en film.

Op zaterdag 15 en zondag 16 september kom je onder leiding van docenten Harry Peters en Stine Jensen alles te weten over de relaties tussen literatuur en film en wat er komt kijken bij een boekverfilming. De vier films maken onderdeel uit van het Diorapthe film-en-literatuurprogramma.

De sessie op zondagmiddag staat in het teken van Scandinavische literatuur en filmbewerkingen daarvan. De film Simon and the Oaks wordt vertoond, waarna Jensen een publieksgesprek leidt met Marnie Blok, de scenarioschrijfster van deze film.

Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in! Meer informatie en het inschrijfformulier kun je vinden op de pagina Filmcollege.
 

Film en literatuur

Film by the Sea is hét filmfestival voor film en boek.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Film by the Sea nieuws? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Word vriend van Film by the Sea!

Als vriend van het festival ontvang je flinke kortingen gedurende het festival, maar ook gedurende de rest van het jaar heb je recht op korting (50%) tijdens de voorstellingen van Film by the Sea door het Jaar.