Pers en persaccreditatie

Op deze pagina vind je onze persberichten en beeldmateriaal. Ook vind je hier het formulier om een persaccreditatie aan te vragen.

Accreditatie

U kunt als (film)journalist een persbadge aanvragen. De persbadge geeft u gratis toegang tot alle voorstellingen behalve het openingsgala. Voor verslaggeving aan de rode loper kunt u zich aanmelden bij Sonja Barentsen. Ook voor de Award Ceremony dient u zich apart aan te melden bij haar. 
 
Aanvragen kan tot 7 september 2014.

Voor een accreditatie tijdens de 16e editie van Filmfestival Film by the Sea komen in aanmerking:

- leden van de KNF (Kring van Nederlandse Filmjournalisten)
- media die de afgelopen jaren aantoonbaar free publicity hebben gegenereerd voor het festival

Graag bij uw aanvraag bewijsmateriaal van bovenstaande meesturen naar ons festivalkantoor of sonja@filmbythesea.nl (aan de hand van het bewijsmateriaal beslist Film by the Sea of u kosteloos geaccrediteerd kan worden).
 
Mocht u niet aan de bovenstaande criteria voldoen, dan brengen wij €50,- administratiekosten in rekening, alleen cash af te rekenen bij het ophalen van de pas aan de infobalie van Film by the Sea in CineCity.

Aanvragen zonder foto worden niet gehonoreerd.

Voor vragen over het festival kunt u telefonisch contact opnemen met het Film by the Sea festivalkantoor, 0118 - 412437 (vragen naar Sonja Barentsen) of mail: sonja@filmbythesea.nl.

Persaccreditatieformulier

Medium:  
Naam medium  
Geslacht:  
Voornaam:  
Achternaam:  
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Land:  
Telefoonnummer:  
(liefst mobiel nummer)
E-mail:  
Datum aankomst:  
Datum vertrek:  
Pasfoto uploaden:

Eerste film Zeeuws Luik in de verkoop

‘De eerste vrouw’ van Fifi Visser gaat maandag 15 september in première bij Film by the Sea. Tickets voor deze voorstellin...

Redmond OHanlon komt naar Film by the Sea

Vanaf nu in de verkoop: tickets voor Een avond met Redmond O’Hanlon. De wereldberoemde reisboekenschrijver en presentator...

Jett Rebelfilm en concert in de verkoop

Dat Jett rebel te gast is bij Film by the Sea was al bekend. Nu kunnen we ook bekendmaken dat een korte film over hem: Jet...

Nieuwsbrief