Veelgestelde vragen

Hebben jullie een handig overzicht van welke coronamaatregelen er gelden tijdens het festival?

Jazeker! Er is een pagina met corona-info

Wat is Film by the Sea (door het jaar)?

Film by the Sea is een 10-daags filmfestival met als hoofdthema literatuur. Film by the Sea 'door het jaar' is een wekelijks programma met avant-premières in Terneuzen en Vlissingen.

Wanneer is het programma bekend?

Het volledige festivalprogramma wordt kort voor het festival bekendgemaakt. Je kunt het vinden op de website onder het kopje programma.

Het programma van Film by the Sea 'door het jaar' wordt om de paar weken bijgewerkt. Bekijk het programma van Film by the Sea door het Jaar.

Ik heb besloten waar ik naartoe wil. Hoe kan ik een kaartje kopen?

Klik op je film of activiteit naar keuze in het programma om online een ticket te bestellen. Om kaarten te kopen moet je eerst een account aanmaken of ingelogd zijn.

Kaartjes zijn ook te koop aan de kassa van CineCity. De kassa's van CineCity zijn geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Vanaf de week voorafgaand aan het festival, zijn de kassa's langer open, van 09.00 tot 22.00 uur.

Als je zeker wilt zijn van je kaartje, kun je dat het best online kopen, dan zie je namelijk meteen of het nog beschikbaar is. Reserveren is niet mogelijk.

Waarom moet ik een account aanmaken?

Als je je eenmalig registreert, kun je daarna altijd inloggen met je account. Zo kun je zo vaak kaartjes kopen als je wilt, zonder iedere keer opnieuw je gegevens in te moeten voeren. Ook heb je te allen tijde toegang tot je winkelmandje en bestelgeschiedenis. Dat houdt in dat je de reeds bestelde tickets terug kan vinden in je eigen account. Zo kan je nooit je tickets kwijtraken. 

Ik heb een Vriendenpas. Kan ik dan online ook Vriendenkorting krijgen?

Ja, dat kan! Je moet dan je Vriendenpas koppelen aan je account.

Ik heb een probleem met mijn Vriendenpas.

Neem contact op met vrienden@filmbythesea.nl of 0118 412 437.

Ik heb een kortingsbon, voucher of vrijkaart en wil weten wat ik hiermee kan.

Alle informatie hierover vind je onder ticketprijzen. Je kunt met de meeste vouchers ook online je ticket kopen. Je voucher is voorzien van een unieke code welke je dient in te voeren tijdens het bestelproces. Dit geldt niet voor ah vouchers. Deze zijn enkel en alleen aan de kassa's van CineCity Vlissingen te besteden.

Kan ik mijn aankoop annuleren?

Nee, het is helaas niet mogelijk om gekochte kaartjes te retourneren of ruilen.

Waar en wanneer vindt het festival plaats?

Het hoofdprogramma van Film by the Sea 2020 vindt plaats van 11 t/m 20 september in Vlissingen, in en rond bioscoopcomplex CineCity. Maar er zijn meer locaties! 

Hoe kom ik bij Film by the Sea?

Kijk hier voor route-informatie CineCity Vlissingen. Route-informatie van de satelietlocaties vind je op de websites van de betreffende locaties.

Wat houdt Vriend worden van het festival in en hoe kan ik dit doen?

Als Vriend van het festival steun je ons met een bepaald bedrag per jaar en krijg je daar allerlei voordelen voor terug, zoals korting op alle reguliere voorstellingen tijdens het festival en Film by the Sea 'door het jaar'. Meer informatie over Vriend worden lees je hier.

Ik ben geen Vriend. Kan ik naar Film by the Sea door het Jaar?

Jazeker. Zowel het festival als Film by the Sea door het Jaar zijn voor iedereen toegankelijk. Vrienden van Film by the Sea krijgen korting op de voorstellingen door het Jaar.

Hoe zit het met foto's en AVG?

Iedereen die het festivalterrein betreedt, geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en/of geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor kan komen. De organisatie kan deze opnames gebruiken voor promotiedoeleinden.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Neem contact op: info@filmbythesea.nl of 0118-412 437. Tussen oktober en mei zijn we beperkt bereikbaar, maar we proberen altijd zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.