Uitleg kaarten kopen

Hoe kaarten kopen?

Om je tickets aan te schaffen kun je een keuze maken uit de door jou gewenste voorstelling(en).

Je dient hiervoor in te loggen op je Film by the Sea account of deze aan te maken (we vragen om je gegevens om diverse redenen; bijvoorbeeld om je per mail te voorzien van een e-ticket en om je eventueel te kunnen bereiken indien er een wijziging zou plaatsvinden in het programma).

Na het inloggen kun je je tickets bestellen door aan te geven hoeveel tickets je wilt kopen en daarna op volgende te klikken, om door te gaan naar, (indien van toepassing) stoelen reserveren en daarna de betaling af te ronden en/of om eventueel nog andere voorstellingen toe te voegen.

Vouchers/Vrijkaarten/Passen

Als je gebruik wilt maken van vouchers, vrijkaarten of een gasentenpas, kun je je unieke code toevoegen die vermeld staat op je voucher/vrijkaart of pas, in het kopje voucher (uw kortingscode). Daarna druk je op toevoegen. Je kan dan zien dat je ticket wordt toegevoegd. Als je meerdere vouchers hebt, dien je deze handeling te herhalen.

Voor sommige voorstellingen wordt een meerprijs berekend.

Tienritten-Pas

Als je gebruik wilt maken van de Tienrittenpas, kun je onder het kopje 10-rittenkaart je unieke code invoeren. Druk daarna op toevoegen. Je kunt maximaal 3 tickets per voorstelling met je pas kopen. Als je meer dan 1 ticket voor dezelfde voorstelling wilt kopen dien je bovenstaande stap te herhalen (let dus op: maximaal 3 kaarten per voorstelling).

Afronden bestelling

Als je klaar bent met het toevoegen van voucher-/pascodes, klik je op volgende om (indien van toepassing) stoelen te reserveren en daarna de bestelling definitief te maken. Je tickets worden dan per mail naar je toegezonden en je kunt ze terugvinden in je account.

Let op: eenmaal aangeschafte tickets kunnen niet meer worden geretourneerd en/of omgewisseld worden voor andere plaatsen.

uitleg kaarten kopen