GLM by the Sea

Vrijwilligers

FILM BY THE SEA IS OP ZOEK NAAR JOU

Van 8 t/m 17 september 2017 staat Vlissingen in het teken van Film by the Sea. Hét festival voor film en literatuur. Naast de vele premières, een keur aan kwaliteitsfilms, de mooiste boekverfilmingen en de aanwezigheid van speciale gasten is er volop aandacht voor optredens, literaire lunches, bijzondere ontmoetingen en verdiepende activiteiten. Het festival staat bekend om haar ongedwongen sfeer en unieke locatie aan zee. Dit jaar vindt alweer de 18e editie plaats en zijn wij op zoek naar jou!

VRIJWILLIGERS
Ieder jaar wordt het vaste Film by the Sea-team versterkt door enthousiaste hardwerkende vrijwilligers. Als vrijwilliger krijg je een uniek kijkje achter de schermen en kom je in een hecht team terecht, waardoor je veel nieuwe mensen leert kennen. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Film by the Sea en daarnaast kan het festival jou een unieke interessante werkervaring bieden + een mooie toevoeging op je CV!

Als vrijwilliger ben jij hét visitekaartje van Film by the Sea, je zal vaak het eerste aanspreekpunt voor ons publiek zijn en daarom een belangrijke rol vervullen. Om ons team te versterken moet je minimaal zestien jaar oud zijn en de Nederlandse en Engelse taal goed beheersen.

Als vrijwilliger van Film by the Sea, zet je je in voor minimaal 5 diensten. Ook beschikbaarheid in de aanloop naar het festival is een pré. De duur van een dienst hangt af van de functie die je vervult, meestal zal dit tussen de 4 en 6 uur zijn. Tijdens deze diensten kom je niks te kort, naast alle feestjes die er zijn, wordt er ook voor eten en drinken gezorgd.

Ben jij enthousiast geworden en wil je je aanmelden als vrijwilliger voor het filmfestival Film by the Sea? Dan vragen we je een motivatiebrief en je CV met foto te sturen naar vrijwilligers@filmbythesea.nl. Wij nodigen jou dan graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies die er te vervullen zijn. Uiteraard is er genoeg tijd om vragen te stellen en na afloop van het gesprek vragen we je om je voorkeur te geven voor een van de functies. Voor overige vragen, opmerkingen/ en of extra informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen door te mailen naar: fernando@filmbythesea.nl