103-jarige voor het eerst naar de film bij Film by the Sea

Bij Film by the Sea krijgen we duizenden gasten over de vloer. Die vinden we allemaal leuk en bijzonder, maar sommige bezoekers vergeet je nooit. Zo kregen we vandaag Mevrouw Knuppel-Heuvelink, door intimi Tante Til genoemd, op bezoek. Met haar 103 jaar was ze nog nooit in de bioscoop geweest, maar vandaag ging een droom in vervulling toen ze in de grote CCXL-zaal Wonders of the Sea 3D kwam kijken.

Samen met de andere mensen in de CCXL-zaal zag de altijd vrolijke Tante Til Wonders of the Sea 3D voor het eerst. De natuurdocumentaire, geproduceerd en van voice-over voorzien door Arnold Schwarzenegger, komt pas volgend jaar in de bioscoop.

Ze zal de ervaring niet snel vergeten. Tegen PZC zei ze: "Het was geweldig! Ik heb er echt van genoten. Ik ben een natuurmens en de wereld onder water vind ik het allermooiste. Dat is mijn leven. Ik ben zelf in een viskwekerij geboren en heb altijd aquaria gehad." 

Toen de voorstelling afgelopen was, trakteerden we onze VIP-gast samen met haar vriendin in het CineCafé nog op een kop koffie en een appelgebakje.