Annulering voorstellingen Colette

Helaas is het onvermijdelijk dat er bij een festival waarbij films uit alle delen van de wereld komen, of afkomstig zijn van andere filmfestivals, niet bijtijds aankomen in Vlissingen. Zo zal de film COLETTE  niet tijdig in Vlissingen kunnen zijn. De voorstellingen op zaterdag 8 en dinsdag 11 september komen daardoor te vervallen. Dat spijt ons bijzonder. 

We vertonen op zaterdag om 20.45 uur in zaal 3 een extra voorstelling van de film THE WIFE, waar veel belangstelling voor is. Op dinsdag vertonen we de film LADYBUG; THIS IS INEKE. De première voorstelling van aanstaande zondag is helemaal uitverkocht. Deze voorstelling krijgt nu dus een tweede voorstelling op dinsdag 19.00 uur in zaal 3.

De film COLETTE kunnen we gelukkig wél vertonen op donderdag 13 september én zondag 16 september zoals eerder aangekondigd. 

Tickets die gekocht zijn voor het FILMBOEKENBAL + COLETTE op zaterdag 8 september, kunnen wij voor u omzetten naar de film THE WIFE of WILDLIFE, beide ook onderdeel van het FilmBoekenbal. Graag ontvangen wij daarvoor uw naam, voorkeurs film en het aantal gekochte tickets via support@filmbythesea.nl

Onze excuses voor deze programmawijziging.