IN BLUE is openingsfilm Film by the Sea 2017!

Openingsfilm Film by the Sea IN BLUE

In Blue opent dit jaar het Film by the Sea Festival op vrijdag 8 september in CineCity Vlissingen. Op deze feestelijke openingsavond zijn ook de cast en de crew van In Blue aanwezig.

Ook u kunt als gast aanwezig zijn op het Openingsgala In Blue. Allereerst over de blauwe loper, het bijwonen van de exclusieve première van IN BLUE waarbij regisseur Jaap van Heusden en hoofdrolspeelster Maria Kraakman aanwezig zullen zijn en daarna kunt u genieten van een hapje en een drankje tijdens het feest. 


In Blue
Wanneer de Nederlandse stewardess Lin tijdens een vlucht helpt bij een bevalling, confronteert dit haar met haar eigen verleden. Een toevallige ontmoeting met de vijftienjarige Nicu, die in de ondergrondse tunnels van Boekarest leeft, mondt uit in een complexe verbondenheid tussen beiden.

Het scenario werd geschreven door Jan Willem den Bok & Jaap van Heusden. Camera: Melle van Essen. Producent is Marc Bary voor IJswater Films. Coproducenten zijn de Publieke Omroep NTR en Caviar België. IN BLUE is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, CoBO, Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Tax Shelter Belgium en het MEDIA Programme of the European Union. Paradiso Filmed Entertainment verzorgt de distributie. De film zal vanaf 14 september in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Tickets en meer informatie over het Openingsgala: In Blue vindt u hier