De 20e en laatste keer Leo Hannewijk

De Amuse ligt achter ons, beter bekend als de aftrap van Film by the Sea waarin het affiche wordt onthuld, de vakjury bekend wordt gemaakt en Leo alvast een voorproefje geeft op het komende filmprogramma. Dit jaar stond er ook een ander moment centraal tijdens de Amuse, afgelopen dinsdag. Leo Hannewijk legt zijn rol als directeur van Film by the Sea, na dit jaar officieel neer. ‘’Ik vind eigenlijk, - en dat ga ik ook doen- dat dit mijn laatste editie moet worden. Dat het tijd moet zijn voor vernieuwing en voor verjonging’’.

Echter, is het moment nog niet daar en gaan wij eerst een prachtige 20e editie tegemoet, samen met Leo. Wij hopen u, ook tijdens deze extra feestelijke editie, te mogen verwelkomen. Het succesvolle programma ‘Nazomergasten’ keert bijvoorbeeld dit jubileumjaar terug, op 11 september om precies te zien. Tijdens deze editie vraagt Adriaan van Dis, het hemd van het lijf van Leo Hannewijk. Na het nieuws over zijn vertrek als directeur bij Film by the Sea, hebben vele maar 1 prangende vraag: ‘ Wat gaat hij doen na Film by the Sea?’. Één van de vele vragen waar u een antwoord op zult krijgen door het bijwonen van deze avond. Gedurende deze avond zal er worden teruggekeken op 20 jaar Film by the Sea, middels hoogte- en dieptepunten en anekdotes van Leo Hannewijk. 

Nazomergasten met Leo Hannewijk van 19:00 tot 20:30 uur in het CCXL theater
Kaarten voor Nazomergasten € 11,- voor vrienden € 7,-(exclusief film)

U kunt deze avond passend afsluiten met de vertoning van Leo’s voorkeursfilm. Welke film dit is? Dat verteld Leo gedurende deze avond, en blijft tot die tijd een verrassing. U dient voor deze film een losse kaart te kopen. Deze vindt u hier.