Film by the Sea Burger ZILT by Edwin Vinke

Edwin Vinke introduceert de Film by the Sea ‘Zilt’ Burger. De burger zal op de menukaart van CineCafé prijken. De koks van CineCafé kregen een masterclass van chef-kok Edwin Vinke.

Edwin Vinke is chef-kok van twee Michelinsterren restaurant De Kromme Watergang, gelegen in de gemeente Sluis, en mocht zich in 2011 Chef van het jaar noemen. Ondernemer Sven Hardeman en zijn CineCafé koks zullen de Film by the Sea ‘Zilt’ Burger in de toekomst prepareren. De duurzame no waste burger is gemaakt van kabeljauwbuik en varkensnek.  Is puur natuur en bevat geen conserveringsmiddelen De burgers worden gepresenteerd tijdens de Amuse van Film by the Sea op dinsdag 7 juni. Op die dag wordt het Film by the Sea affiche onthuld en tevens worden de diverse juryleden door juryvoorzitter Adriaan van Dis bekend gemaakt. Klik hier voor kaarten voor de Amuse https://www.cinecity.nl/voorstellingen/hologram-king-amuse-fbts.

Naast de burger is er ook Film by the Sea bier in de maak. Het verrassend, stevige bier van hoge gisting wordt momenteel gebrouwen.