GLM by the Sea

Kindermiddag bij Film by the Sea

Kindermiddag bij Film by the Sea

Wat te doen met de kinderen als het buiten zulk vies weer is? Nou, op naar Film by the Sea! Vanmiddag om 14.00 uur vertonen we de familiefilm Gilbert en om 16.00 uur wordt het CCXL theater overgenomen door De Waanzinnige Boomhut!

Waar gaat De Waanzinnige Boomhut eigenlijk over? Vandaag is de dag van de première! Er is alleen een probleem. Andy en Terry zijn vergeten dat de voorstelling vandaag af moest zijn! En het aller ergste; het publiek zit al te wachten! Waar halen ze nu zo snel vliegende katten, een zeemeermin, een zeemonster, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig heeft het theater een uitgebreide collectie rekwisieten, kleding en een indrukwekkende hoeveelheid theatertechniek.

En Gilbert? De 11-jarige Gilbert is net verhuisd en klaar voor een frisse start waar niemand weet van zijn extreme allergie voor eieren die hem de scheldnaam 'Spuugbert' bezorgde. Zijn buurmeisje nodigt hem uit voor een feestje dat zij geeft voor haar ijshockeyteam. Gilbert wil dolgraag gaan want misschien kan hij keeper worden. Omdat zijn ouders op reis gaan, komt tante Doris een paar dagen op hem passen. Zij is een beetje vreemd en wil het liefst samen koekjes bakken en spelletjes doen, niet bepaald Gilberts idee van een leuke vakantie. Stiekem glipt hij ertussenuit om te gaan ijshockeyen. Dat laat Tante Doris niet gebeuren en ze gebruikt het ergste wapen denkbaar: eieren! Voor Gilbert kan dit maar een ding betekenen: wraak!

 

Oja! En vanmiddag om 15.00 uur is ook nog de kinderopening van ZB Bibliotheek Vlissingen.