Openingsgala Film by the Sea 2016

De kaartverkoop voor het openingsgala van Film by the Sea is enkele weken geleden van start gegaan. Ook dit jaar openen we het festival in stijl. Op vrijdag 9 september vindt het spetterende openingsgala plaats in CineCity Vlissingen. Trek je mooiste jurk of smoking aan en zorg dat je erbij bent.

Tijdens deze avond word je, na binnenkomst via de rode loper, ontvangen met een heerlijk glas champagne en is het buffet voor een heerlijke Indische rijsttafel van Indisch Restaurant Bandoeng geopend. Na het welkomstwoord is het tijd om van de film te genieten. Na afloop van de film zal de galaparty van start gaan die duurt tot 01.00 uur. Heerlijke hapjes en drankjes zullen deze avond niet ontbreken. De avond wordt omlijst door het optreden van een swingende band. Hiermee is ook de dansvloer geopend. Voer je liever een geanimeerd gesprek, dan kun je een rustigere ruimte opzoeken. Ontmoet oude bekenden, maak nieuwe vrienden, en geniet van al het moois dat Film by the Sea te bieden heeft.

Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur. In 2016 vindt de achttiende editie plaats van 9 t/m 18 september, zoals elk jaar, in CineCity Vlissingen. Naast de vele premières, een keur aan kwaliteitsfilms, de mooiste boekverfilmingen en de aanwezigheid van speciale gasten is er volop aandacht voor optredens, literaire lunches, bijzondere ontmoetingen en verdiepende activiteiten.
Koop nu alvast je tickets voor het openingsgala en wees verzekerd van je aanwezigheid bij hét openingsfeest van het fijnste filmfestival van Nederland Film by the Sea! 

De all-in prijs is 50 euro per persoon
Koop hier alvast uw tickets.