Openingsgala: La belle époque

La belle époque

De Franse film La belle époque is dit jaar op vrijdagavond 13 september de openingsfilm van het internationale en bruisende Film by the the Sea. Eerder dit jaar beleefde La belle époque zijn wereldpremière tijdens het filmfestival van Cannes. De hoofdrollen in deze sprankelende film worden vertolkt door Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier en Fanny Ardant.

Als gast van het openingsgala maakt u uw entree over de rode loper, waarna het festival officieel geopend wordt. U ziet als eerste de film La belle époque die vanaf 2 januari 2020 door distributeur Paradiso Filmed Entertainment in de bioscopen vertoond zal worden.

Na de filmpremière vervolgen we deze exclusieve gala-avond met een sfeervolle muzikale omlijsting in zowel de hal van CineCityXL als in de speciaal voor dit festival geplaatste Spiegeltent. De gehele avond bieden wij u de drankjes en diverse hapjes aan.

U bent welkom vanaf 19.00 uur. Het zaalprogramma gaat om 20.00 uur van start, waarna u tot 00.30 uur onze gast bent.

Dresscode:         Black Tie
Ticketprijs:        € 39,-

Koop uw ticket hier.

Vooraf gezellig dineren?

Dan bent u van harte welkom in het CineCafé dat op deze avond een speciaal openingsmenu aanbiedt.  Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via 0118 415831.

Over de film: Het leven van de technofobische striptekenaar Victor (Daniel Auteuil) raakt ontregeld wanneer hij kennismaakt met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Het bedrijf van zijn zoon biedt namelijk aan welgestelde cliënten de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, die waarin hij zijn grote liefde Marianne (Fanny Ardant) voor het eerst ontmoette, veertig jaar geleden. De setting is een gezellig buurtcafé uit de jaren zeventig, waar iedereen rookt als een ketter. Victor heeft het al snel zo naar z’n zin dat hij het liefst zou blijven in deze tijd zonder mobiele telefoons, internet en andere moderne gemakken.