Openlucht voorstelling Jaws

In samenwerking met zandpaviljoen Pier 7 organiseert Film by the Sea voor het eerst een gratis openluchtvoorstelling!

Op zondagavond 15 september kun je op het Vlissingse strand genieten van de film Jaws. Deze filmvertoning wordt een laagdrempelig, feestelijk evenement voor iedereen, waar je echt niet omheen kunt! 

Het is deze week dan misschien wel regenachtig, maar we gaan voor een mooie nazomer! Dat moet lukken toch? Met je blote voeten in het zand, een zak popcorn in de hand en genieten maar. Dat is wat we willen. Dus heb je altijd al eens op het strand een film willen kijken? Het kan nu in onze eigen stad Vlissingen. En met een scherm van maar liefst 12x6 meter kun je ultiem genieten van de film. Dus trommel je vrienden op en noteer de openluchtbioscoop in je agenda! 

Pier 7 is een prachtige en unieke plek waar zowel jong als oud volop kan genieten van verse producten, dit alles in een laagdrempelige en ontspannen sfeer. Via de hellingbaan is het paviljoen echt voor iedereen toegankelijk. Naast lekker borrelen is overnachten ook mogelijk bij dit Zandpaviljoen. De 7 Beachrooms hebben een uniek uitzicht over het strand met zijn voorbijvarende zeeschepen en liggen in een bruisend deel van Vlissingen voor een ultieme ervaring! Ook voor duurzaamheid ben je hier aan het juiste adres. Pier 7 heeft in juli 2019 namelijk de prijs ontvangen voor duurzaamste paviljoen van Nederland! Het jaar ervoor waren ze al de beste nieuwkomer van 2018. Reden genoeg om eens langs te komen! Sea you soon!