Sophia Loren: Tickets nu te koop!

Op zondag 9 september neemt Sophia Loren de Film by the Sea Grand Acting Award in ontvangst gevolgd door de vertoning van de klassieker Una Giornata ParticolareU kunt deze avond exclusief bijwonen. 

U wordt vanaf de ontvangst ondergedompeld in Italiaanse sferen met om te beginnen een glaasje prosecco bij aankomst. Vervolgens, zal na de aankomst van Sophia Loren, de Grand Acting Award in de CCXL zaal aan haar worden uitgereikt. Na deze uitreiking start de film Una Giornata Particolare, een van de grootste klassiekers met Sophia Loren in de hoofdrolTot slot wordt deze feestelijke gelegenheid verder voort gezet in Italiaanse stijl in onze foyer.

Voor deze bijzondere avond waarbij u nog een keer de film Una Giornate Particolare op het grote doek kan zien én getuige bent van de overhandiging van de Grand Acting Award aan Sophia Loren, bieden wij de eerste 300 kaarten aan voor een speciaal early bird tarief van € 55,- per ticket.

Over de film
In Una Giornata Particolare wordt het verhaal verteld van een onmogelijke liefde. Terwijl in Rome de triomfale intocht van Mussolini wordt gevierd, is een eenzame huisvrouw nog druk aan het redderen. Haar dag wordt opgefleurd door een ontmoeting met haar homosexuele buurman. In de loop van de dag ontstaat tussen hen een intieme band. Marcello Mastroianni speelt de buurman, Sophia Loren de huisvrouw en Ettore Scola deed de regie.

Programma
Zaal open om 18:30, verwacht start zaalprogramma 19:00 uur.

Tickets
De eerste 300 tickets zijn voorzien van het early bird tarief van €55,- per ticket. U koopt ze hier.