Storytel FilmBoekenbal – zaterdag 14 september

FilmBoekenbal

Met trots en veel plezier kunnen we melden dat het vorig jaar geïntroduceerde FilmBoekenbal is omgetoverd tot het Storytel FilmBoekenbal. Met als thema CINÉMA, waarbij Musique, Burlesque, Film, Show, Glitter & Glamour de hoofdrol spelen!

Speciaal voor deze avond wordt de feestlocatie in CineCity extra mooi en compleet in stijl gedecoreerd. Het is een avond vol spannende walk-arounds, entertainment, vele artiesten en live muziek.

Voor slechts €25 krijg je een avond om nooit te vergeten. We starten de avond rond 21:00 uur met in iedere zaal een boekverfilming, waarna het feest losbarst! Je ontvangt bij inloop een glas bubbels van Storytel en na afloop van de film nog een extra consumptie.

Enjoy dressing-up!
Het bal is natuurlijk extra leuk als je in stijl komt. In vol ornaat, chique, burlesque, met zwierige rokken of een flash costume. Het mag allemaal, leef je vooral uit! Maar voel je niet verplicht!

Storytel
Film by the Sea en de digitale abonnementsdienst voor (luister)boeken Storytel hebben hun boekenliefde bezegeld middels een bijzonder partnership. De samenwerking resulteert onder andere in dit prachtige Storytel FilmBoekenbal op zaterdag 14 september.

Ter gelegenheid van de 20ste editie van Film by the Sea werd vorig jaar het FilmBoekenbal geïntroduceerd. In navolging op het landelijke Boekenbal, dat jaarlijks wordt georganiseerd door het CPBN ter promotie van het Nederlandse boek. En met een knipoog naar het Vlissingse Boekenbal, waar iedereen zich tussen 1962 en 1972 in smoking en chique avondjurken hees.

De editie 2018 was zo’n enorm succes, dat we het dit jaar nog eens ‘dunnetjes’ overdoen.
Be there!

Meer informatie over het filmprogramma volgt t.z.t.