GLM by the Sea

Voor maar 17,50 naar Nasrdin Dchar

Vrienden van Film by the Sea genieten van een korting voor de waanzinnig mooie en goede theatervoorstelling van Nasrdin Dchar op vrijdag 13 oktober in het CCXL Theater.  In plaats van de reguliere ticketprijs van €21,- betalen vrienden maar €17,50. Van harte aanbevolen!

Nasrdin Dchar wordt vader. Nog 9 maanden en hij en zijn vrouw worden ouders. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd.

Zijn aanstaande vaderschap is ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk dat voor hem is. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen op zijn kind?

Het wordt een avond met een hoge mate van energie. De energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn nageslacht ter wereld laat komen. DAD is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over leven en dood.
Over liefde!

Klik hier voor meer info en tickets. 

De pers over DAD:
Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf. - De Telegraaf **** 
‘DAD’ van Nasrdin Dchar gaat ons allemaal aan. - NRC ****
Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling, met aandacht voor kleine details naast grote thema's. - De Volkskrant ****

Tickets regulier: € 21,-
Tickets Vrienden: €17,50