Zien we u zo? Speciale voorstellingen met receptie

Deze middag vinden er twee bijzondere voorstellingen plaats: de opening van het Bergman retrospectief door Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Mevrouw Ingrid van Engelshoven en het eerbetoon aan George Sluizer met de vertoning van zijn gerestaureerde film João en het MesGeorge Sluizer ontving in 2009 de Lifetime Achievement Award van Film by the Sea. Het speciale eerbetoon wordt bijgewoond door zijn weduwe en dochter.

Het Bergman programma wordt geopend met de première van de film Bergman: A Year in a Life van Jane Magnusson. Na afloop van de film volgt een kort gesprek met de regisseur, gepresenteerd door Stine Jense. De voorstelling wordt ook bijgewoond door de nieuwe Zweedse Ambassadeur in ons land, Mevrouw Annika Markovic. Bezoekers van beide voorstellingen worden van harte uitgenodigd voor een receptie van 16.30 tot 17.30 uur, waar ook genoemde gasten aanwezig zullen zijn. Er zijn hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

  • 14.00 uur zaal 4: opening Bergman programma met de vertoning van de film Bergman: A Year in a Life. Klik hier voor kaarten.
      
  • 15.00 uur zaal 6: vertoning João en het Mes van George Sluizer. Klik hier voor kaarten.
      
  • Receptie van 16.30 tot 17.30 uur Spiegeltent.(Toegang alleen op vertoon van een entreebewijs voor een van de films hierboven vermeld).