Pers en persaccreditatie

Het is mogelijk om als (film)journalist een persbadge aan te vragen. De persbadge geeft (tegen een kleine vergoeding) toegang tot alle voorstellingen behalve het Openingsgala. Ook voor de Award Ceremony is een aparte accreditatie vereist. Voor verslaggeving aan de rode loper gaarne aanmelden bij Manon de Weerd. De perspas is na accreditatie verkrijgbaar voor 35 euro en op te halen en af te rekenen bij de infobalie van Film by the Sea in Cinecity.

Voor een accreditatie tijdens de 23e editie van Filmfestival Film by the Sea komen in aanmerking:

- leden van de KNF (Kring van Nederlandse Filmjournalisten)
- media die de afgelopen jaren aantoonbaar free publicity hebben gegenereerd voor het festival en nog steeds voor een medium werkzaam zijn

Graag bij aanvraag bewijsmateriaal van bovenstaande meesturen naar ons festivalkantoor of publiciteit@filmbythesea.nl

(aan de hand van het bewijsmateriaal beslist Film by the Sea of je in aanmerking komt om kosteloos geaccrediteerd te worden).

Mocht je niet aan de bovenstaande criteria voldoen, dan is een gastenpas verkrijgbaar voor €70,- af te rekenen bij het ophalen van de pas aan de infobalie van Film by the Sea in CineCity.

Aanvragen zonder foto worden niet gehonoreerd.

Voor vragen over het festival kun je telefonisch contact opnemen met het Film by the Sea festivalkantoor, 0118 - 412437 (vragen naar Manon de Weerd) of mail: publiciteit@filmbythesea.nl

.