Optredens

Tijdens Film by the Sea vinden er diverse grote optredens plaats. Een overzicht vind je hieronder. Daarnaast zijn er tijdens het gehele festival intieme optredens in kleinere setting door het hele gebouw. Een overzicht hiervan zetten we ook binnenkort online.

Joel Domingos

Joël Domingos

Donderdag 19 september 22:30 – 23:30 uur / Spiegeltent

Zanger, rapper en producer Joël Domingos maakt moderne popmuziek met invloeden van R&B, soul en hiphop. Dat Joël Domingos niet in hokjes denkt is zijn kracht. Hij is breed georiënteerd en brengt openhartige liefdesliedjes tot dansbare Kaapverdische flavours en alles daar tussenin te gehore.

In 2017 debuteerde hij als soloartiest, in 2018 stond hij in de finale van De Grote Prijs van Nederland waarna hij aansluitend door Nederland toerde tijdens de Popronde. Volgens 3voor12 is het een wonder dat Joël nog niet is doorgebroken bij het grote publiek. Kom hem en zijn band beluisteren en zien op donderdag 19 september: goede vibes en een geweldige show gegarandeerd!

Devils Cut Combo

The Devil’s Cut Combo

Vrijdag 20 september: 22:00 – 01:00 uur / Spiegeltent

The Devil’s Cut Combo weet overal de dansvloeren te vullen met hun aanstekelijke en authentieke 50’s roots, rockin' jump blues, rhythm ’n blues, swing en boogiewoogie. Dat wordt vintage voetjes van de vloer en een hele avond swingen en boppen. Lekker toch!  

Flat out

Coverband Flat out 

Zaterdag 21 september: 23:30 – 01:00 uur / Hal CineCity

Als een Zuidwester storm raast deze formatie al 25 jaar over het publiek in binnen- en buitenland. Maar liefst tien door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit.

Eén zanger, twee zangeressen, drie super strakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament voor een swingende avond. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte livemuziek in een professioneel jasje.

koptelefoons van de silent disco

Silent Disco

Zaterdag 21 september: 23:30 – 01:00 uur / Spiegeltent

Een silent disco is een concept waarbij het feestende publiek met draadloze koptelefoons mee kan luisteren met de dj. Er wordt geen gebruik gemaakt van speakers, maar van een radionetwerk dat de muziek doorstuurt naar de koptelefoons.

Het ziet er niet alleen heel komisch uit, het is ook nog eens mega leuk en vernieuwend! Dus dat wordt een feestje! Lekker uit je dak met de beste muziek die jij kiest uit de verschillende kanalen die beschikbaar zijn op de draadloze hoofdtelefoons.

Big Bo

Big Bo

Zondag 22 september: 17:15  / Spiegeltent

Bo Brocken (1966, artiestennaam: Big Bo) speelt al meer dan 30 jaar zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, “cigarbox” gitaar, snare drum, hi-hatt en bassdrum.

In deze “one-man-band” setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren ’20, ’30 en ’40 waarbij onversneden en vaak obscure Delta Blues de boventoon voert. Emotionele akoestische Blues, vlotte Ragtime en doorleefde Delta Blues, songs vol bezieling gebracht, worden doorspekt met virtuoos spel op slide-gitaar en rudimentair fingerpicking-werk.

Tip: Als bonus kun je ook genieten van DJ Jan Doense.

Foto door Vera van Faassen