Storytel FilmBoekenbal

Storytel FilmBoekenbal – zaterdag 14 september

Met trots en veel plezier kunnen we melden dat het vorig jaar geïntroduceerde FilmBoekenbal is omgetoverd tot het Storytel FilmBoekenbal. Met als thema CINÉMA, waarbij Musique, Burlesque, Film, Show, Glitter & Glamour de hoofdrol spelen!

Speciaal voor deze avond wordt de feestlocatie in CineCity extra mooi en compleet in stijl gedecoreerd. Het is een avond vol spannende walk-arounds, entertainment, vele artiesten en live muziek.Voor slechts €25 krijg je een avond om nooit te vergeten. We starten de avond rond 21:00 uur met in iedere zaal een boekverfilming, waarna het feest losbarst! Je ontvangt bij inloop een glas bubbels van Storytel en na afloop van de film zijn er lekkere hapjes. Natuurlijk zijn er ook gedurende de avond heel veel spannende (walk-around) acts. Oohlala!

Enjoy dressing-up! 
Het bal is natuurlijk extra leuk als je in stijl komt. In vol ornaat, chique, burlesque, met zwierige rokken of een flash costume. Het mag allemaal, leef je vooral uit! Maar voel je niet verplicht!

Films
Tijdens het Storytel FilmBoekenbal kun je kiezen uit zeven verschillende films. 

Beats
Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan op de ritmes van een opzwepende soundtrack. Gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk (2012) van de Schotse schrijver Kieran Hurley.
Koop je ticket hier.

Celle que vous croyez
Een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken. Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, naar de gelijknamige roman van Camille Laurens. 
Koop je ticket hier.

Downton Abbey
De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren nu terug voor de film.
Koop je ticket hier.

J'ai perdu mon corps
Een even bizarre als ontroerende Franse animatiefilm waarin een afgehakte hand ontsnapt uit een mortuarium in Parijs om zijn eigenaar, Naoufel, terug te vinden.
Koop je ticket hier.

Kapsalon Romy 
De 11-jarige Romy gaat elke dag na school naar oma Stine omdat haar moeder moet werken. Oma is streng en heeft weinig tijd voor haar omdat ze veel te druk is met haar eigen kapperszaak, Kapsalon Stine. De laatste tijd lijkt ze te veranderen: ze is liever dan anders, maar oma is ook steeds vaker in de war. Zo erg dat ze van Romy’s moeder naar een verzorgingstehuis moet. Romy is het daar absoluut niet mee eens, want wie moet dan de kapsalon runnen?
Koop je ticket hier.

Official Secrets
Official Secrets vertelt het waargebeurde verhaal van Katherine Gun (Keira Knightley); klokkenluider van de Britse geheime dienst die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003, vertrouwelijke NSA-documenten lekte waarin een illegale spionageoperatie tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd onthuld.
Koop je ticket hier.

Piranhas
In Napels groeien jongeren op in een sfeer van misdaad. Een van die jongeren is de 15-jarige Nicolas. Hij en zijn makkers scheuren met hun brommers rond en houden zich bezig met
drugshandel in opdracht van lokale maffiabazen.
Koop je ticket hier

Ter gelegenheid van de 20ste editie van Film by the Sea werd vorig jaar het FilmBoekenbal geïntroduceerd. In navolging op het landelijke Boekenbal, dat jaarlijks wordt georganiseerd door het CPBN ter promotie van het Nederlandse boek. En met een knipoog naar het Vlissingse Boekenbal, waar iedereen zich tussen 1962 en 1972 in smoking en chique avondjurken hees. 

De editie 2018 was zo’n enorm succes, dat we het dit jaar nog eens ‘dunnetjes’ overdoen. Be there!

Storytel
Film by the Sea en de digitale abonnementsdienst voor (luister)boeken Storytel hebben hun boekenliefde bezegeld middels een bijzonder partnership. De samenwerking resulteert onder andere in dit prachtige Storytel FilmBoekenbal op zaterdag 14 september.

filmboekenbal