FilmBoekenbal

20 jaar Film by the Sea van start met oude traditie in nieuw jasje.

Lowlands presenteerde het trio Noort, Verbaan en Bergsma als De Nieuwe Grote Literaire Drie. Logisch, want bestsellermachine Saskia Noort, actrice en columnist Georgina Verbaan en dichteres en feministe fatale Stella Bergsma zorgden ervoor dat het dak eraf ging in de literatuurtent. En nu willen ze meer. Meer festivals, meer poppodia, meer publiek. 
In het programma nemen deze drie uitgesproken vrouwen het publiek mee in een wereld van tinderdaten, drank, twijfel, mannen en andere onplezierige pleziertjes, – een hittezoekende drietrapsraket van tekst, seks en rock ‘n’ roll. De voordrachten worden sexy en melodieus ondersteund door het aanstormende country-/folkduo Sam & Julia op gitaar en piano. Write & Roll baby!

Al 20 jaar gaan tijdens Film by the Sea film & boek hand in hand en passeren al jaren de prachtigste boekverfilmingen de revue. Om het 20-jarig jubileum van dit filmfestival extra luister bij te zetten, organiseert Film by the Sea dit jaar een heus FilmBoekenbal. Dit in navolging op het landelijke Boekenbal dat jaarlijks wordt georganiseerd door het CPBN ter promotie van het Nederlandse boek. En met een knipoog naar het Vlissingse Boekenbal, waar de plaatselijke notabelen zich tussen 1962-1972  in smoking en chique avondjurken hesen. Dé plek waar zij samen met de bekende Nederlandse schrijvers en filmsterren een genoeglijke avond te beleven in Hotel Britannia.

Het FilmBoekenbal op zaterdag 8 september wordt vast en zeker een avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Theater, film, muziek en entertainment zullen elkaar afwisselen in een sfeer waar VARIÉTÉ het hoofdthema is: Musique, Burlesque, Cirque, Show, Glitter & Glamour! Op diverse locaties in het pand worden de gasten verrast door muziek (bigband, dj, songwriters) en vele artiesten met verrassende acts. Kortom: wees verzekerd van een plaatsje en reserveer nú uw tickets.

Enjoy dressing-up!
Speciaal voor deze avond wordt de feestlocatie in CineCity extra mooi en in stijl gedecoreerd en aangekleed. Wat zou het leuk zijn als alle gasten ook in stijl komen. Hoe? Dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Maak er gewoon iets moois van en geniet ervan.  Het mag met een knipoog of met een detail, maar natuurlijk mag het ook in ‘vol ornaat’: chique, glamour, diva, burlesque, zwierige rokken, moviestar of flashy costume…. Simply enjoy!

Iedereen kan erbij zijn!
Wil je deze avond niet missen, dan kun je kiezen uit twee opties:

  • Optie 1: De theatershow van de Literaire drie ‘Noort, Verbaan en Bergsma’ in CCXL met aansluitend toegang tot het spetterende FilmBoekenbal, Tickets klik hier

  • Optie 2: Keuze uit twee filmvoorstellingen om 21.00 uur met aansluitend toegang tot het spetterende FilmBoekenbal. 

    FilmBoekenbal en film The Wife Tickets klik hier

    FilmBoekenbal en film Wildlife   Tickets klik hier

Hoe kaarten kopen?

Om uw tickets aan te schaffen kunt u een keuze maken uit de door u gewenste voorstelling.

U dient in te loggen op uw Film by the Sea account of deze aan te maken. (we vragen om u gegevens om diverse redenen, bijvoorbeeld om u per mail te voorzien van uw e-ticket en om u eventueel te kunnen bereiken indien er een wijziging zou plaatsvinden in het programma).

Na het inloggen kunt u uw tickets bestellen door aan te geven hoeveel tickets u wilt kopen en daarna op volgende te klikken, om door te gaan naar, (indien van toepassing) stoelen reserveren en daarna de de betaling af te ronden en/of om eventueel nog andere voorstellingen toe te voegen.

Indien u gebruik wilt maken van de vouchers die u heeft aangeschaft via een van de Lions leden, kunt u uw vouchercode toevoegen  in het kopje vocher (uw kortingscode). Daarna drukt u op toevoegen. U zult dan zien dat uw ticket wordt toegevoegd. Indien u meerdere vouchers heeft dient u deze handeling te herhalen.

Ook hier geldt, als u klaar bent met het toevoegen van uw vouchers klikt u op volgende om (indien van toepassing) stoelen te reserveren en daarna de bestelling definitief te maken. Let op eenmaal aangeschafte tickets kunnen niet meer worden geretourd en/of omgewisseld worden voor andere plaatsen.