Arrangementen

Film by the Sea is meer dan films alleen. Het is een evenement waarmee Zeeland zich op de (internationale) kaart zet en dus ook dé gelegenheid om te netwerken, personeel op een gezellig uitje te fêteren en uw relaties te onderhouden.

Arrangementen op maat

Film by the Sea verzorgt arrangementen op maat. Gezamenlijk een film kijken? Dat kan. Maar er is zoveel meer mogelijk. Een gezellige borrel, een kopje koffie, een compleet buffet of een lunch. In de speciaal hiervoor geschikte ruimtes kunnen lezingen, seminars of workshops worden gehouden. Als wij weten wat de wensen zijn, dan zorgen wij dat het bedrijf het arrangement krijgt dat het beste past. Uiteraard is het mogelijk om een arrangement te combineren met een sponsorpakket van Film by the Sea.

Vrijblijvend informatie opvragen

Samen met medewerkers, relaties, collega’s of PV- leden tijdens het festival naar de film? De mogelijkheid bestaat om nu al een exclusieve zaal te reserveren. Ook de filmtitel kan ruim van tevoren worden vastgelegd, zodat de gasten tijdig kunnen worden uitgenodigd.
Er zijn talloze mogelijkheden om de gasten van het exclusieve zaalarrangement in de watten te leggen. Ontvangst met bubbels, van tevoren genieten van een lunch, een diner of buffet, of na afloop een gezellige borrel in een van onze sfeervolle hospitaliteitsruimtes. Interesse? Neem contact op met Rob de Kerf via sales@filmbythesea.nl of bel naar 06-54288723.