Drijf-Uit - When Forever Dies (FbtS 2020)

Drijf-Uit - When Forever Dies (FbtS 2020)
Specials
Alle leeftijden

Details

Regisseur 
Peet Gelderblom
Lengte 
1:49
Jaar 
2020
Genre 
Compilatiefilm
Land van herkomst 
Nederland
Gesproken taal 
Deze film bevat geen gesproken dialogen

Samenvatting

We heten niet voor niks Film by the Sea. Hoog tijd dat we eens een film gaan vertonen op het water. De Drijf-Uit is een filmische vaartocht op de Westerschelde. De Westerscheldeferry vaart vrijdag 18 en zaterdag 19 september twee keer per avond uit vanaf de terminal bij Stationsplein en gaat voor het allerallereerst voorlangs de Vlissingse boulevard varen – all the way tot aan het windorgel. Onderweg geniet je van het uitzicht, goed gezelschap, nostalgische ferry-hapjes en -drankjes en vooral van de film: ‘When Forever Dies’ van Peet Gelderblom!
Een universeel verhaal van liefde en haat, door regisseur Peet Gelderblom magistraal bijeen gemonteerd uit honderden oude filmfragmenten uit de archieven van Filmmuseum Eye.

-

Vroege voorstelling
Inschepen: 19.50 tot uiterlijk 20.05 uur
Retour 21.05 uur

Late voorstelling
Inschepen: 21.15 tot uiterlijk 21.30 uur
Retour 22.30 uur

Mis de boot niet! Wees op tijd.

Let op: er vaart om 19.48 ook een ferry volgens de reguliere dienstregeling naar Breskens. Kijk dus goed uit bij welk schip je aan boord gaat.

We kunnen ons voorstellen dat je met alle afleiding onderweg je ogen uitkijkt en de film net niet aandachtig genoeg kunt volgen. Wil je de film nog een keer zien? Dat kan! Bewaar je ticket goed. Wanneer je ermee naar de kassa van CineCity komt, kun je het inwisselen voor een ticket voor de voorstelling van zondag 20 september waarbij regisseur Peet Gelderblom ook aanwezig is. Let op: er is slecht een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze voorstelling. Op = op.

Deze film bevat geen gesproken dialogen.

Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd.