FilmBoekenbal en film Colette

FilmBoekenbal en film Colette
Rondom Film en Literatuur

Details

Cast 
Keira Knightley, Dominic West, Eleanor Tomlinson
Regisseur 
Wash Westmoreland
Lengte 
1:51
Jaar 
2018
Genre 
Drama
Biografie
Land van herkomst 
Engeland, VS, Hongarije
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
geen

Samenvatting

Het waargebeurde verhaal van Colette begint wanneer ze als simpel plattelandsmeisje rond 1900 als jonge bruid van de beroemde, maar berooide schrijver Henri “Willy” Gauthier-Villars haar entree maakt in de Parijse high society. Verveeld met haar nieuwe bestaan schrijft ze dagboeken vol met haar seksuele fantasieën, die uiteindelijk onder Willy’s naam gepubliceerd worden als de novellereeks Claudine. De sensuele verhalen zijn een hit, en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk.

Het FilmBoekenbal op zaterdag 8 september wordt vast en zeker een avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Theater, film, muziek en entertainment zullen elkaar afwisselen in een sfeer waar VARIÉTÉ het hoofdthema is: Musique, Burlesque, Cirque, Show, Glitter & Glamour! Op diverse locaties in het pand worden de gasten verrast door muziek (bigband, dj, songwriters) en vele artiesten met verrassende acts. Kortom: wees verzekerd van een plaatsje en koop nú uw tickets.
Enjoy dressing-up!
Speciaal voor deze avond wordt de feestlocatie in CineCity extra mooi en in stijl gedecoreerd en aangekleed. Wat zou het leuk zijn als alle gasten ook in stijl komen. Hoe? Dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Maak er gewoon iets moois van en geniet ervan. Het mag met een knipoog of met een detail, maar natuurlijk mag het ook in ‘vol ornaat’: chique, glamour, diva, burlesque, zwierige rokken, moviestar of flashy costume…. Simply enjoy!
Film & Feestavond FilmBoekenbal
Tijdstip: start film 21.00 start feest 22.30 uur (feestavond tot 1.00 uur)

Prijs: € 25,-

Eenmaal gekochte kaarten worden NIET RETOUR genomen

Trailer