Nieuw: De All You Can See Pas Klik Hier Sluiten
GLM by the Sea

FilmBoekenbal en film The Wife

Verwacht 08-09-2018
FilmBoekenbal en film The Wife

Details

Cast 
Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater
Regisseur 
Björn Runge
Jaar 
2017
Genre 
Drama
Land van herkomst 
Zweden, VS, Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederland
Gebaseerd op boek 
Gebaseerd op het boek van Meg Wolitzer

Samenvatting

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar.

Het FilmBoekenbal op zaterdag 8 september wordt vast en zeker een avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Theater, film, muziek en entertainment zullen elkaar afwisselen in een sfeer waar VARIÉTÉ het hoofdthema is: Musique, Burlesque, Cirque, Show, Glitter & Glamour! Op diverse locaties in het pand worden de gasten verrast door muziek (bigband, dj, songwriters) en vele artiesten met verrassende acts. Kortom: wees verzekerd van een plaatsje en koop nú uw tickets.
Enjoy dressing-up!
Speciaal voor deze avond wordt de feestlocatie in CineCity extra mooi en in stijl gedecoreerd en aangekleed. Wat zou het leuk zijn als alle gasten ook in stijl komen. Hoe? Dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Maak er gewoon iets moois van en geniet ervan. Het mag met een knipoog of met een detail, maar natuurlijk mag het ook in ‘vol ornaat’: chique, glamour, diva, burlesque, zwierige rokken, moviestar of flashy costume…. Simply enjoy!
Film & Feestavond FilmBoekenbal
Tijdstip: start film 21.00 start feest 22.30 uur (feestavond tot 1.00 uur)

Prijs: € 25,-

Eenmaal gekochte kaarten worden NIET RETOUR genomen.

Trailer

Tickets kopen of reserveren

Vlissingen

zaterdag
8 september