FilmBoekenbal en film The Wife

FilmBoekenbal en film The Wife
Hoofdprogramma

Details

Cast 
Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater
Regisseur 
Björn Runge
Jaar 
2017
Genre 
Drama
Land van herkomst 
Zweden, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederlands
Gebaseerd op boek 
The Wife van Meg Wolitzer

Samenvatting

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Ze heeft altijd zijn ontrouw en excuses genegeerd met gratie en humor. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken. Aan de vooravond van de uitreiking van Joe's Nobelprijs voor de Literatuur confronteert ze hem met het grootste offer van haar leven en het geheim van zijn carrière. Gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2003 van de Amerikaanse schrijfster Meg Wolitzer.

Deze film is genomineerd voor de Film en Literatuur Award, de prijs van de vakjury.

Het FilmBoekenbal op zaterdag 8 september wordt vast en zeker een avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Theater, film, muziek en entertainment zullen elkaar afwisselen in een sfeer waar VARIÉTÉ het hoofdthema is: Musique, Burlesque, Cirque, Show, Glitter & Glamour! Op diverse locaties in het pand worden de gasten verrast door muziek (bigband, dj, songwriters) en vele artiesten met verrassende acts. Kortom: wees verzekerd van een plaatsje en koop nú uw tickets.
Enjoy dressing-up!
Speciaal voor deze avond wordt de feestlocatie in CineCity extra mooi en in stijl gedecoreerd en aangekleed. Wat zou het leuk zijn als alle gasten ook in stijl komen. Hoe? Dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Maak er gewoon iets moois van en geniet ervan. Het mag met een knipoog of met een detail, maar natuurlijk mag het ook in ‘vol ornaat’: chique, glamour, diva, burlesque, zwierige rokken, moviestar of flashy costume…. Simply enjoy!
Film & Feestavond FilmBoekenbal
Tijdstip: start film 21.00 start feest 22.30 uur (feestavond tot 1.00 uur)

Prijs: € 25,-

Eenmaal gekochte kaarten worden NIET RETOUR genomen.

Trailer