FilmBoekenbal en film Wildlife

FilmBoekenbal en film Wildlife
Hoofdprogramma

Details

Cast 
Carey Mulligan, Jake Gyllenhaal, Ed Oxenbould
Regisseur 
Paul Dano
Jaar 
2018
Genre 
Drama
Land van herkomst 
Verenigde Staten
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederlands
Gebaseerd op boek 
Wildlife van Richard Ford

Samenvatting

Montana in de jaren zestig. De 14-jarige Joe is het enige kind van huisvrouw Jeanette en golfleraar Jerry. Wanneer Jerry zijn baan verliest, besluit hij te gaan meedoen aan de strijd tegen de bosbranden in de nabijheid van de Canadese grens. Joe en zijn moeder zijn gedwongen verder hun eigen plan te trekken. Het wordt er niet beter op wanneer zijn moeder verliefd wordt op een andere man die enkel vriendelijk doet tegen Joe om zo bij zijn moeder in bed te kunnen kruipen. Gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijver Richard Ford uit 1990. Sterke rolbezetting !

Deze film is genomineerd voor de Film en Literatuur Award, de prijs van de vakjury.

Het FilmBoekenbal op zaterdag 8 september wordt vast en zeker een avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Theater, film, muziek en entertainment zullen elkaar afwisselen in een sfeer waar VARIÉTÉ het hoofdthema is: Musique, Burlesque, Cirque, Show, Glitter & Glamour! Op diverse locaties in het pand worden de gasten verrast door muziek (bigband, dj, songwriters) en vele artiesten met verrassende acts. Kortom: wees verzekerd van een plaatsje en koop nú uw tickets.
Enjoy dressing-up!
Speciaal voor deze avond wordt de feestlocatie in CineCity extra mooi en in stijl gedecoreerd en aangekleed. Wat zou het leuk zijn als alle gasten ook in stijl komen. Hoe? Dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Maak er gewoon iets moois van en geniet ervan. Het mag met een knipoog of met een detail, maar natuurlijk mag het ook in ‘vol ornaat’: chique, glamour, diva, burlesque, zwierige rokken, moviestar of flashy costume…. Simply enjoy!
Film & Feestavond FilmBoekenbal
Tijdstip: start film 21.00 start feest 22.30 uur (feestavond tot 1.00 uur)

Prijs: € 25,-

Eenmaal gekochte kaarten worden NIET RETOUR genomen.

Trailer

Mediagallery