Nieuw: De All You Can See Pas Klik Hier Sluiten
GLM by the Sea

FilmBoekenbal Noort, Verbaan & Bergsma

Verwacht 08-09-2018
FilmBoekenbal Noort, Verbaan & Bergsma

Details

Cast 
Noort, Verbaan en Bergsma
Lengte 
1:00
Jaar 
2018

Samenvatting

Lowlands presenteerde het trio Noort, Verbaan en Bergsma als De Nieuwe Grote Literaire Drie. Logisch, want bestsellermachine Saskia Noort, actrice en columnist Georgina Verbaan en dichteres en feministe fatale Stella Bergsma zorgden ervoor dat het dak eraf ging in de literatuurtent. En nu willen ze meer. Meer festivals, meer poppodia, meer publiek.
In het programma nemen deze drie uitgesproken vrouwen het publiek mee in een wereld van tinderdaten, drank, twijfel, mannen en andere onplezierige pleziertjes, – een hittezoekende drietrapsraket van tekst, seks en rock ‘n’ roll. De voordrachten worden sexy en melodieus ondersteund door het aanstormende country-/folkduo Sam & Julia op gitaar en piano.
Write & Roll baby!

Het FilmBoekenbal op zaterdag 8 september wordt vast en zeker een avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Theater, film, muziek en entertainment zullen elkaar afwisselen in een sfeer waar VARIÉTÉ het hoofdthema is: Musique, Burlesque, Cirque, Show, Glitter & Glamour! Op diverse locaties in het pand worden de gasten verrast door muziek (bigband, dj, songwriters) en vele artiesten met verrassende acts. Kortom: wees verzekerd van een plaatsje en reserveer nú uw tickets.

Enjoy dressing-up!
Speciaal voor deze avond wordt de feestlocatie in CineCity extra mooi en in stijl gedecoreerd en aangekleed. Wat zou het leuk zijn als alle gasten ook in stijl komen. Hoe? Dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Maak er gewoon iets moois van en geniet ervan. Het mag met een knipoog of met een detail, maar natuurlijk mag het ook in ‘vol ornaat’: chique, glamour, diva, burlesque, zwierige rokken, moviestar of flashy costume…. Simply enjoy!

Theatershow CCXL & Feestavond FilmBoekenbal
Tijdstip:21.30 – 22.30 uur (feestavond tot 1.00 uur)
Zaal: CCXL
Prijs: € 35,-

Prijs is inclusief toegang FilmBoekenbal, bubbel bij inloop & drankmuntje.

Omstreeks medio augustus is het ook mogelijk te kiezen voor de optie Film & Filmboekenbal. U heeft keuze uit drie films met aansluitend toegang tot het spetterende FilmBoekenbal. Tickets à € 25,- inclusief 2 consumpties.

Eenmaal gekochte kaarten worden NIET RETOUR genomen.

Tickets kopen of reserveren

Vlissingen

zaterdag
8 september

Mediagallery