Live Concert: Gruppo Sportivo

Muziek Muziek
Verwacht 16-09-2022
  • Jaar: 2022|
  • Iedereen die vrijdagavond 16 september de late voorstellingen van Film by the Sea in CineCity bezoekt, heeft gratis entree bij een optreden van de levende Nederpoplegendes van Gruppo Sportivo. Een van de succesvolste Nederlandse bands van eind jaren ’70 / begin jaren ’80. Ze spelen in originele bezetting mét de Bombitas erbij. De vaste formule van de band bestaat uit popliedjes met veel humor en geniale muzikale vondsten. Ze spelen hun greatest hits en dit wordt zonder twijfel dan ook een hele lekkere muzikale avond.
    We vertonen op 16 september ook Rock City: The Life We Live. Een portret van de Haagse beatscene van de jaren zestig. Met enkele grote namen uit die jaren, allen dik in de zeventig inmiddels, duikt filmmaker Will Wissink in het roemrijke muzikale verleden van de hofstad. Een hartverwarmende ode aan de pioniers van de Nederlandse pop. Ook Hans Vandenburg van Gruppo Sportivo) komt aan het woord.

    Geen tickets nodig. Gratis entree voor iedereen die de late filmvoorstellingen op vrijdag 16 september in CineCity bezoekt.
    Verwacht 16-09-2022

    Beeldmateriaal