Kindermiddag: De Piraten van Hiernaast

Kindermiddag: De Piraten van Hiernaast
Specials
Alle leeftijden

Details

Cast 
Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Samuel Beau Reurekas, Matti Stooker, Celeste Holsheimer
Regisseur 
Pim van Hoeve
Lengte 
1:35
Jaar 
2020
Genre 
Familiefilm
Producent 
Johan Nijenhuis & Co
Land van herkomst 
Nederland
Gesproken taal 
Nederlands
IMDB rating
Kindermiddag: De Piraten van Hiernaast op IMDB

Samenvatting

Hoera, er is weer een hele leuke Kindermiddag bij Film by the Sea! We draaien de film ‘De piraten van hiernaast’. Daarbij zijn ook hoofdrolspelers Egbert-Jan Weeber, Matti Stooker en Samuel Beau Reurekas aanwezig. En natuurlijk is Reggie Naus, de schrijver van het boek er ook! Ook kun je op de foto in een piratensetting. Kom dus ook vooral mooi verkleed als piraat naar de bioscoop.

In het kustplaatsje Zandwijk aan Zee valt niet veel te beleven. Totdat de piratenfamilie Donderbus er neerstrijkt. Niet alle inwoners zijn daar blij mee. Maar wel de elfjarige Michiel, die vriendschap sluit met piratenzoon Billy. Als de rust nog ingrijpender verstoord dreigt te worden met de komst van de snode Knokige Krelis, zetten Michiel, Billy en buurmeisje Elizabeth alles op alles om de indringer te verdrijven.

Pirates of the Caribbean in Nederlandse gezinsverpakking is heerlijk jeugdvermaak met een vleugje satire. En aangezien schurken altijd de leukste personages zijn, steelt Tygo Gernandt als Knokige Krelis natuurlijk de show. Naar het gelijknamige boek van Reggie Naus.

Kindervoorstelling.

Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd.

Trailer

Mediagallery