OpeningsGala: Becoming Astrid

OpeningsGala: Becoming Astrid

Details

Cast 
Alba August, Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Maria Bonnevie
Regisseur 
Pernille Fischer Christensen
Lengte 
2:03
Jaar 
2018
Genre 
Drama
Biografie
Land van herkomst 
Zweden
Gesproken taal 
Zweeds
Taal ondertitels 
Nederlands

Samenvatting

Of u de zomervakantie nu doorbrengt op witte stranden, in oude steden, of aan de Zeeuwse kust, de mooiste reis maakt u van 7 tot en met 16 september, wanneer Film by the Sea u meeneemt op ontdekking naar nieuwe werelden waar ontluikende talenten en verborgen filmschatten liggen te wachten. De reis begint op vrijdagavond 7 september met het feestelijke Openingsgala en ú kunt daarbij zijn. Op deze bijzondere avond openen we het festival met de première van de film Becoming Astrid, de speelfilm over de beroemde Zweedse schrijfster Astrid Lindgren.

Over de film
Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

Als gast op het Openingsgala maakt u uw entree over de rode loper, waarna het festival officieel geopend wordt. U ziet als eerste de film Becoming Astrid.

Na de première de exclusieve gala-avond met sfeervolle muzikale omlijsting in de hal van CineCity door JazzCentrale, de absolute top uit de jazzscène. In de Spiegeltent kunt u genieten van het akoestische en muzikale trio The Bronco Brothers; van swingende jazz tot pop van alle tijden en van reggae tot rock & roll.

De gehele avond is inclusief drankjes en diverse hapjes.

Wij ontvangen u graag vanaf 19:00 uur. Het zaalprogramma start om 20.00 uur.
Dresscode: Black Tie

Ticketprijs € 35,-
Tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Wilt u voorafgaan dineren in het CineCafé?
Speciaal voor onze gasten heeft het CineCafé een Openingsmenu samengesteld.
Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via 0118 415831.

Bekijk het menu hier.

Mediagallery