Openingsgala: In Blue

Verwacht 08-09-2017
Openingsgala: In Blue
Vanaf 12 jaar
Geweld
Drugs
Grof taalgebruik

Details

Cast 
Maria Kraakman, Bogdan Iancu
Regisseur 
Jaap van Heusden
Lengte 
1:42
Jaar 
2017
Genre 
Drama
Land van herkomst 
Nederland, België, Roemenië
IMDB rating
Openingsgala: In Blue op IMDB

Samenvatting

Of u de zomervakantie nu doorbrengt op witte stranden, in oude steden, of aan de Zeeuwse kust, de mooiste reis maakt u van 8 tot en met 17 september, wanneer Film by the Sea u meeneemt op ontdekking naar nieuwe werelden waar ontluikende talenten en verborgen filmschatten liggen te wachten. De reis begint op vrijdagavond 8 september op het feestelijke Openingsgala en ú kunt daarbij zijn. Op deze bijzondere avond openen we het festival met de première van de film In Blue, die op het Nederlands Film Festival al bekroond werd met de HFM Work-in-Progress Award.

In Blue:
Wanneer de doorgewinterde Nederlandse stewardess Lin tijdens een vlucht naar Boekarest moet helpen bij een bevalling, maakt dit emoties in haar los die ze lang niet onder ogen heeft durven komen. De volgende dag op weg naar het vliegveld rijdt Lins taxi de vijtienjarige weesjongen Nicu aan, een jongen die in de ondergrondse tunnels van de stad leeft. Ze besluit met hem mee te gaan naar het ziekenhuis. De toevallige ontmoeting leidt tot een band tussen de twee, die op momenten op een dunne, soms voor hen verwarrende lijn balanceert van dan weer vriendschap, moeder-zoon-relatie en liefde; een onverwachte connectie die hen beiden kracht geeft.

Als gast op het Openingsgala maakt u uw entree over de rode loper, waarna het festival officieel geopend wordt. U ziet als eerste de film In Blue in exclusieve première waarbij hoofdrolspeelster Maria Kraakman en regisseur Jaap van Heusden hoogstpersoonlijk aanwezig zullen zijn. Na de première barst het feest los, zoals u dat van ons gewend bent.

Wie zijn roeping als filmster heeft gemist, of deze avond gewoon echt onvergetelijk wil maken, bieden we een VIP-arrangement aan. Als VIP gaat de avond voor u om 18.00 uur van start met een welkomstdrankje, waarna u plaats kunt nemen aan een grandioos buffet in het vernieuwde CineCafé. Daar kunt u zomaar een lid van onze Vakjury tegen het lijf lopen. Na het buffet wordt u begeleid naar een voor u gereserveerde plaats in de zaal om van de film te genieten.

Open samen met ons het festival geheel in stijl en koop nu uw VIP-ticket voor maar €70,- all inclusive.
U kunt ook een regulier ticket voor het openingsgala van Film by the Sea kopen voor €35.-

Dresscode: Black Tie

Trailer

Tickets kopen of reserveren

Vlissingen

vrijdag
8 september

Mediagallery