Openingsgala: In Blue

Openingsgala: In Blue

Details

Cast 
Maria Kraakman, Bogdan Iancu
Regisseur 
Jaap van Heusden
Lengte 
1:42
Jaar 
2017
Genre 
Drama
Romantiek
Land van herkomst 
Nederland, België, Roemenië
Gesproken taal 
Nederlands, Engels, Roemeens
Taal ondertitels 
Nederlands

Samenvatting

Of u de zomervakantie nu doorbrengt op witte stranden, in oude steden, of aan de Zeeuwse kust, de mooiste reis maakt u van 8 tot en met 17 september, wanneer Film by the Sea u meeneemt op ontdekking naar nieuwe werelden waar ontluikende talenten en verborgen filmschatten liggen te wachten. De reis begint op vrijdagavond 8 september op het feestelijke Openingsgala en ú kunt daarbij zijn. Op deze bijzondere avond openen we het festival met de première van de film In Blue, die op het Nederlands Film Festival al bekroond werd met de HFM Work-in-Progress Award.

In Blue:
Wanneer de doorgewinterde Nederlandse stewardess Lin (40) tijdens een vlucht naar Boekarest moet helpen bij een bevalling, maakt dit emoties in haar los die ze lang niet onder ogen heeft durven komen. De volgende dag op weg naar het vliegveld rijdt Lins taxi de 15-jarige Nicu aan, een weesjongen die in de ondergrondse tunnels van stad leeft. Ze besluit met hem mee te gaan naar het ziekenhuis. Vanaf dat moment ontstaat er een complexe verbondenheid tussen beiden.

Als gast op het Openingsgala maakt u uw entree over de blauwe loper, waarna het festival officieel geopend wordt. U ziet als eerste de film In Blue in exclusieve première waarbij hoofdrolspeelster Maria Kraakman en regisseur Jaap van Heusden hoogstpersoonlijk aanwezig zullen zijn. Na de première barst het feest los, zoals u dat van ons gewend bent.

Wie zijn roeping als filmster heeft gemist, of deze avond gewoon echt onvergetelijk wil maken, kan een ticket kopen voor het exclusieve VIP-arrangement. Als VIP gaat de avond voor u om 17.30 uur van start met een welkomstdrankje, waarna u plaats kunt nemen aan een grandioos buffet in het vernieuwde CineCafé. Daar kunt u zomaar een lid van onze Vakjury tegen het lijf lopen. Na het buffet wordt u begeleid naar een voor u gereserveerde plaats in de zaal om van de film te genieten.

Open samen met ons het festival geheel in stijl en koop nu uw VIP-ticket voor maar €70,- all inclusive. (VIP KAARTEN ZIJN UITVERKOCHT!)

U kunt ook een regulier ticket voor enkel het openingsgala van Film by the Sea kopen voor €35.-

De film start om 20.00 uur.

Dresscode: Black Tie

Trailer

Mediagallery