Nieuw: De All You Can See Pas Klik Hier Sluiten
GLM by the Sea

Slotavond: Saturday Night Fever (Director's Cut)

Slotavond: Saturday Night Fever (Director's Cut)

Details

Cast 
John Travolta, Karen Lynn Gorney, Barry Miller
Regisseur 
John Badham
Lengte 
1:59
Jaar 
2017
Genre 
Drama
Romantiek
Musical
Land van herkomst 
Verenigde Staten
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
geen

Samenvatting

Tony is een ongeschoolde tiener uit Brooklyn. Het hoogtepunt van de week is het bezoek aan de lokale disco waar hij de koning van de dansvloer is. Daar ontmoet hij Stephanie en ze besluiten samen mee te doen aan een danscompetitie. Stephanie streeft naar grotere idealen en gaat niet in op Tony’s pogingen haar te versieren. Ze verhuist naar Manhattan aan de overkant van de rivier en Tony raakt langzamerhand gedesillusioneerd. Zal het hem lukken zich te ontworstelen aan z’n huidige leven?

De Slotavond van Film by the Sea belooft weer ouderwets gezellig te worden. Na de film ontvangt u van ons een drankje en serveren wij diverse rondes met snacks. En natuurlijk mogen de voetjes van de vloer. Niemand minder dan DJ STEVE JOHNSEN komt naar Vlissingen om ervoor te zorgen dat deze 19e editie van het festival swingend wordt afgesloten.

Kom dansen in de FBTS discotheek! Op het slotfeest draait DJ STEVE JOHNSEN een classic disco set in het teken van Saturday Night Fever. Deze Amsterdamse DJ, gitarist en producer draaide eerder al op vele grote events in binnen- en buitenland, van Cannes tot New York en van Milaan tot Singapore. Met zijn allround draaistijl verscheen hij regelmatig achter de decks op events als Je Veux Flâner, Super Social en de befaamde MassiveMusic feesten in Cannes. Steve is helft van het DJ-duo The Disco Accidents en deed warm-up sets voor niemand minder dan 2manyDJs, The Flexican, The Glimmers en Armin van Buuren. Op de slotavond neemt hij ons mee terug in de tijd, met disco en funk uit de jaren 70 en 80, gecombineerd met de hits van nu!

”...één van de beste DJ‘s van het moment.“ – Jazzism magazine, december 2016

Tickets: €12,50
Engels gesproken, niet ondertiteld