Slotavond: Searching

Slotavond: Searching

Details

Cast 
John Cho, Debra Messing, Joseph Lee
Regisseur 
Aneesh Chaganty
Lengte 
1:42
Jaar 
2018
Genre 
Drama
Thriller
Land van herkomst 
Verenigde Staten
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederlands

Samenvatting

Wanneer Margot, de 16-jarige dochter van David Kim vermist raakt, wordt er een politieonderzoek opgezet om haar te vinden. Na 37 uur is er nog steeds geen spoor van Margot en David besluit om op haar laptop te kijken om zo meer over haar dagelijks leven en vrienden te weten te komen. Via haar sociale media ontdekt hij dat zijn dochter veel voor hem verborgen hield. Door het ontrafelen van haar geheimen hoopt hij Margot op te sporen voordat het te laat is.

Het slotfeest belooft weer ouderwets gezellig te worden. Na de film ontvangt u van ons een drankje en serveren wij diverse rondes met snacks. En natuurlijk mogen de voetjes van de vloer! In de Spiegeltent is er live muziek. En niemand minder dan DJ STEVE JOHNSEN komt de 20e editie van het festival swingend afsluiten.

Deze Amsterdamse DJ, gitarist en music producer draaide eerder al op vele grote events in binnen- en buitenland, van Cannes tot New York en van Milaan tot Singapore. Met zijn allround draaistijl verscheen hij regelmatig achter de decks op events als Je Veux Flâner, Super Social en de befaamde MassiveMusic feesten in Cannes. Steve is helft van het DJ-duo The Disco Accidents en deed warm-up sets voor niemand minder dan 2manyDJs, The Flexican, The Glimmers en Armin van Buuren.

“..één van de beste DJ‘s van het moment.’’– Jazzism magazine, december 2016

Tickets: €12,50

Tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Trailer

Mediagallery