Slotavond: The Sisters Brothers

Slotavond: The Sisters Brothers

Details

Cast 
Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Rutger Hauer
Regisseur 
Jacques Audiard
Lengte 
2:01
Jaar 
2018
Genre 
Western
Land van herkomst 
Frankrijk, Spanje, Roemenië, Verenigde Staten
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederlands
Gebaseerd op boek 
The Sisters Brothers van Patrick deWitt

Samenvatting

1850. Het Wilde Westen is volledig in de ban van de goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Gebaseerd op het gelijknamige zwart-komische boek (2011) van de Canadese schrijver Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Gouden Palm-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d’Os).

Het slotfeest belooft weer ouderwets gezellig te worden. Na de film ontvangt u van ons een drankje en serveren wij diverse rondes met snacks. En natuurlijk mogen de voetjes van de vloer! In de Spiegeltent is er live muziek. En niemand minder dan DJ STEVE JOHNSEN komt de 20e editie van het festival swingend afsluiten.

Deze Amsterdamse DJ, gitarist en music producer draaide eerder al op vele grote events in binnen- en buitenland, van Cannes tot New York en van Milaan tot Singapore. Met zijn allround draaistijl verscheen hij regelmatig achter de decks op events als Je Veux Flâner, Super Social en de befaamde MassiveMusic feesten in Cannes. Steve is helft van het DJ-duo The Disco Accidents en deed warm-up sets voor niemand minder dan 2manyDJs, The Flexican, The Glimmers en Armin van Buuren.

“..één van de beste DJ‘s van het moment.’’– Jazzism magazine, december 2016

Tickets: €12,50

Tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Trailer

Mediagallery