Nieuw: De All You Can See Pas Klik Hier Sluiten
GLM by the Sea

Slotavond: Victoria & Abdul

Slotavond: Victoria & Abdul
Special Literatuur

Details

Cast 
Judi Dench, Ali Fazal, Michael Gambon
Regisseur 
Stephen Frears
Lengte 
1:52
Jaar 
2017
Genre 
Drama
Biografie
Land van herkomst 
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederlands
Gebaseerd op boek 
Victoria & Abdul: The True Story of the Queen's Closest Confidant van Shrabani Basu

Samenvatting

Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het gouden jubileum van koningin Victoria, blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Terwijl koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen en bedienden om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken. Gebaseerd op het boek Victoria & Abdul: The True Story of the Queen's Closest Confidant (2010) van Shrabani Basu.

De Slotavond van Film by the Sea belooft weer ouderwets gezellig te worden. Na de film ontvangt u van ons een drankje en serveren wij diverse rondes met snacks. En natuurlijk mogen de voetjes van de vloer. Niemand minder dan DJ STEVE JOHNSEN komt naar Vlissingen om ervoor te zorgen dat deze 19e editie van het festival swingend wordt afgesloten.

Kom dansen in de FBTS discotheek! Op het slotfeest draait DJ STEVE JOHNSEN een classic disco set in het teken van Saturday Night Fever. Deze Amsterdamse DJ, gitarist en producer draaide eerder al op vele grote events in binnen- en buitenland, van Cannes tot New York en van Milaan tot Singapore. Met zijn allround draaistijl verscheen hij regelmatig achter de decks op events als Je Veux Flâner, Super Social en de befaamde MassiveMusic feesten in Cannes. Steve is helft van het DJ-duo The Disco Accidents en deed warm-up sets voor niemand minder dan 2manyDJs, The Flexican, The Glimmers en Armin van Buuren. Op de slotavond neemt hij ons mee terug in de tijd, met disco en funk uit de jaren 70 en 80, gecombineerd met de hits van nu!

”...één van de beste DJ‘s van het moment.“ – Jazzism magazine, december 2016

Tickets: €12,50

Trailer

Mediagallery