Voorwaarden van de tienrittenkaarten

Tienrittenkaart

Op de tienrittenkaart zijn onderstaande voorwaarden van toepassing:

1. De FbtS Tienrittenkaart kan gebruikt worden in CineCity Vlissingen tijdens Film by the Sea van 13 t/m 22 september 2019. Voor deze filmpas betaalt u 89 euro en hiermee kunt u naar 10 verschillende reguliere filmvoorstellingen (maximaal 3 tickets per pas voor dezelfde voorstelling/tijd). 

2. De Tienrittenkaart is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. het Openingsgala,Filmboekenbal, LadiesNight en de Slotavond. 

3. De pas kan zowel aan de kassa als online gebruikt worden.

4. De Tienrittenkaart heeft een geldigheidstermijn tot en met 22 september 2019. Eventueel ongebruikte ritten vervallen na deze geldigheidstermijn. Ongebruikte ritten kunnen niet worden ingewisseld voor geld of een andere vorm van waarde.

5. De Tienrittenkaart is persoonsgebonden. Bij twijfel kan er door een medewerker om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Alleen de originele Tienrittenkaart of de unieke code worden geaccepteerd. Het gebruik van eventuele kopieën is niet toegestaan. Met de Tienrittenkaart pas kunt u maximaal drie tickets per voorstelling aanschaffen. Eventuele reserveringskosten dienen los aan de kassa te worden betaald. Verlies of diefstal is voor rekening van de kaarthouder.

6. De Tienrittenkaart kan aan de kassa (fysieke pas) of online (u ontvangt een code per mail en ontvangt geen fysieke pas) gekocht worden. 

7. CineCity behoudt het recht om bovenstaande voorwaarden tussentijds te wijzigen.