Speel trailer

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl [Strandbioscoop]

Specials, Buitenvoorstelling Avontuur, Actie, Fantasy
Speel trailer
 • Regisseur: Gore Verbinski|
 • Jaar: 2003|
 • Duur: 143 min.|
 • Cast: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley|
  Met de eerste Pirates of the Caribbean, die dit jaar zijn twintigste verjaardag viert, gaat Film by the Sea het strand op voor een gratis toegankelijke openluchtvoorstelling in samenwerking met Zandpaviljoen Pier 7.

  Pirates of the Caribbean
  Laat je vanuit je ligstoel bij Zandpaviljoen Pier 7 nogmaals overweldigen door de spektakelfilm die het piratengenre nieuw lieven inblies en Johnny Depp definitief de sterstatus bezorgde. Als de inmiddels iconische Jack Sparrow gaat hij, zij aan zij met de jonge Will Turner, de strijd aan met kapitein Hector Barbossa, die niet alleen een bemanning van levende doden aanvoert maar ook Wills liefje Elisabeth gevangenhoudt.

  De vier vervolgen (en een vijfde die op stapel staat) hebben de reeks inmiddels doen uitgroeien tot een van de succesvolste franchises aller tijden. Door een spannend verhaal te combineren met grensverleggende special effects en spectaculaire fantasy-elementen, wisten regisseur Gore Verbinski (The Ring) en producent Jerry Bruckheimer (o.a. Top Gun en Top Gun: Maverick) het budget van 140 miljoen dollar aan de kassa vijfvoudig terug te verdienen.

  De grootste attractie van de film bleek echter hoofdrolspeler Johnny Depp zelf, met zijn naar Rolling Stones-gitarist Keith Richards gemodelleerde look en natuurlijk dat onnavolgbare dronken loopje. Van de vijf Oscarnominaties die de film binnenhaalde was er één terecht voor Depp. Geen van de vijf werd helaas verzilverd, maar Jack Sparrow had zijn buit al binnen.

  Praktische info & tips
  De Strandbioscoop is gratis toegankelijk en een kaartje reserveren is niet nodig. De film start om 20.30 uur.

  Ligbedjes huren
  Je kunt op je eigen handdoekje op het strand van de film genieten, maar wil je nét een beetje meer luxe, en comfort, dan biedt Pier 7 biedt de mogelijkheid om ligbedjes en ligstoelen te huren. De tickets voor stoelen en ligbedjes zijn vanaf vrijdag 8 september 10.00 uur te koop bij Pier 7 voor € 17,50 per ligbed en € 12,50 per stoel. Zij zetten alles zal helemaal voor je klaar zodat je op 15 september op de beste plekken voor het scherm op het strand zit. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is je kaartje meenemen en plaatsnemen! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er op tijd bij en stap binnen bij Pier 7 zodra het kan.

  Nog een paar tips:

  Tip 1: Wees op tijd (zie ook tip 5, het is een goed idee om heel erg op tijd te komen). Tip 2: Het is een avondvoorstelling in de open lucht, denk daaraan bij je kledingkeuze.

  Tip 3: Pier 7 verkoopt overheerlijke verse popcorn van CineCity tijdens dit evenement.

  Tip 4: Er is een speciaal buitenverkooppunt voor koude drankjes.

  Tip 5: Van 16.00 uur tot 20.00 uur zijn er live DJ’s bij Pier 7: Deuntje’s & Despo’s. Kom op voorhand lekker genieten, voordat de film start om 20.30 uur!

  Beeldmateriaal