Op de 10-rittenpas zijn onderstaande voorwaarden van toepassing:

1. De FbtS 10-rittenpas kan gebruikt worden in CineCity Vlissingen tijdens Film by the Sea van 10t/m 18 september 2022. Voor deze filmpas betaal je 95 euro en hiermee kun je u naar 10 verschillende reguliere filmvoorstellingen (maximaal 3 tickets per pas voor dezelfde voorstelling/tijd).

2. De 10-rittenpas is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. het Openingsgala, Drive-Infilm, Ladies Special en Slotfilm.

3. De pas kan zowel aan de kassa als online gebruikt worden.

4. De 10-rittenpas heeft een geldigheidstermijn tot en met 18september 2022. Eventueel ongebruikte ritten vervallen na deze geldigheidstermijn. Ongebruikte ritten kunnen niet worden ingewisseld voor geld of een andere vorm van waarde.

5. De 10-rittenpas is persoonsgebonden. Bij twijfel kan er door een medewerker om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Alleen de originele 10-rittenpas of de unieke code worden geaccepteerd. Het gebruik van eventuele kopieën is niet toegestaan. Met de 10-rittenpas kun je maximaal drie tickets per voorstelling aanschaffen. Eventuele reserveringskosten dienen los aan de kassa te worden betaald. Verlies of diefstal is voor rekening van de pashouder.

6. De 10-rittenpas kan aan de kassa (fysieke pas) of online gekocht worden (je ontvangt in dat laatste geval een code per mail en ontvangt geen fysieke pas) .

7. De pas is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

8. Film by the Sea behoudt het recht om bovenstaande voorwaarden tussentijds te wijzigen.