Locaties

Waar vindt Film by the Sea plaats?
Hoofdlocatie: CineCity, Spuikomweg 1 – Vlissingen
Drive-inlocatie: Machinefabriek, Glacisstraat 102 – Vlissingen
Filmconcert: Sint Jacobskerk, Oude Markt 2 – Vlissingen
Talkshow: Boekhandel ’t Spui, Oude Markt 5 - Vlissingen

CineCity heeft in totaal acht zalen - van filmhuisformaat tot de enorme CCXL-zaal. In de Machinefabriek staan de auto’s al voor u klaar en kunt u zo plaatsnemen. Deze locatie bevindt zich op zo’n tien minuten lopen vanaf CineCity.

In de St. Jacobskerk vindt op woensdagavond 16 september een tweetal filmconcerten plaats, waarbij de stille film The Phantom of the Opera (1925) wordt vertoond met orgelbegeleiding door Geert Bierling.

De dagelijkse talkshows o.l.v. Karin van As en andere literaire programma’s vinden plaats bij boekhandel ’t Spui in de ruimte van de voormalige bibliotheek van Vlissingen.

De Drijf-Uit is een filmische vaartocht op de Westerschelde. Inschepen bij de Westerscheldeferry doet u aan het Stationsplein Vlissingen.

Satelietlocaties:
CineCity Terneuzen: Nieuwstraat 41, Terneuzen - cinecity.nl   
Cinema Kiek in de pot - Burgemeester van de Laarstraat 25, Bergen op Zoom - c-cinema.nl
Cinema Middelburg - Achter de Houttuinen 30, Middelburg – cinemamiddelburg.nl
fiZi – Kerkhof 3, Zierikzee – fizi.nl
Ledeltheater – Ledelplein 7, Oostburg – ledeltheater.nl
Podium ’t Beest – Beestenmarkt 8, Goes – tbeest.nl

Horecalocatie
Het CineCafé is de plek om voor of na de film lekker iets te eten of te drinken. Er is ene mooi groot overdekt terras bijgebouwd voor extra capaciteit. 

Bereikbaarheid
Per trein: Vlissingen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Vlissingen komt u met bus 56 en 57 bij het Scheldeplein. Van daaraf is het 3 minuten lopen naar CineCity.

Per auto: tegenover CineCity bevindt zich een parkeerterrein. De parkeergarages Scheldeplein en De Fonteyne bevinden zich op loopafstand van CineCity en de Machinefabriek.