Terug

10 september: Kid Creole and the Coconuts bij Film by the Sea

De eerste tickets voor Film by the Sea 2023 zijn in de verkoop. Kid Creole – de Sultan of Suave, the High Priest of Hip, The King of Pizazz, the Tropical Gangster – komt naar Vlissingen! Samen met zijn band en de drie oogverblindende Coconuts als backing vocals.

25 jaar geleden werd CineCity geopend én 25 jaar geleden vond de eerste editie van Film by the Sea plaats. Daarom hebben we de handen ineengeslagen voor een uitbundig gezamenlijk muziekfeest op zondag 10 september met een optreden van de legendarische Amerikaanse band Kid Creole and the Coconuts in het CCXL-theater.

Kid Creole and the Coconuts scoorde hits met o.a. Annie, I’m Not Your Daddy, Stool Pigeon en I’m a Wonderful Thing Baby. De in 1979 opgerichte Amerikaanse band rond de bruisende leadzanger August Darnell brengt een muzikale smeltkroes van krachtige pop-funk doorspekt met een flinke dosis Latin en Caribische invloeden. Het is een tijdloze hitmachine, die met name in de jaren ’80 grote successen scoorde en inmiddels 17 albums en 30 singles op zijn naam heeft staan. De band is nog steeds ongeëvenaard qua energie, originaliteit en muzikale hipheid. Tijdens Film by the Sea krijg je de kans om Kid Creole and the Coconuts ’live on stage’ mee te maken: tijdloos en uniek!