Terug

15-9: Strandbioscoop

De Strandbioscoop in de open lucht keert terug!  Met de eerste Pirates of the Caribbean, die dit jaar zijn twintigste verjaardag viert, gaat Film by the Sea vrijdag 15 september het strand op voor een gratis toegankelijke openluchtvoorstelling in samenwerking met Zandpaviljoen Pier 7.

Laat je vanuit je ligstoel bij Zandpaviljoen Pier 7 nogmaals overweldigen door de spektakelfilm die het piratengenre nieuw lieven inblies en Johnny Depp definitief de sterstatus bezorgde. Als de inmiddels iconische Jack Sparrow gaat hij, zij aan zij met de jonge Will Turner, de strijd aan met kapitein Hector Barbossa, die niet alleen een bemanning van levende doden aanvoert maar ook Wills liefje Elisabeth gevangenhoudt.

De Strandbioscoop is gratis toegankelijk en een kaartje reserveren is niet nodig. De film start om 20.30 uur.

Je kunt op je eigen handdoekje op het strand van de film genieten, maar wil je nét een beetje meer luxe, en comfort, dan biedt Pier 7 biedt de mogelijkheid om op voorhand ligbedjes en ligstoelen te huren die op de avond van de Strandbioscoop op de allerbeste plek voor je klaarstaan. Meer informatie over verhuur staat op de dag van het evenement zelf op de social media van Zandpaviljoen Pier 7 , bijvoorbeeld op facebook.com/pier7vlissingen.

Nog een paar tips:

Tip 1: Wees op tijd (zie ook tip 5, het is een goed idee om heel erg op tijd te komen).
Tip 2: Het is een avondvoorstelling in de open lucht, denk daaraan bij je kledingkeuze.
Tip 3: Pier 7 verkoopt overheerlijke verse popcorn van CineCity tijdens dit evenement.
Tip 4: Er is een speciaal buitenverkooppunt voor koude drankjes.
Tip 5: Van 16.00 uur tot 20.00 uur zijn er live DJ’s bij Pier 7: Deuntje’s & Despo’s. Kom op voorhand lekker genieten, voordat de film start om 20.30 uur!