Terug

CCXL Theater doet mee! Landelijke actie Kapsalon Theater

Deze landelijke actie is opgezet door acteur Diederick Ebbinge en cabaretière Sanne Walls de Vries. Theaters worden eenmalig omgebouwd tot kapsalons, manicure-, pedicure- en massagesalons. Met deze actie vragen artiesten (cabaretiers, muzikanten etc) aandacht voor de ongelijkheid die is ontstaan na de laatste persconferentie, waarbij werd aangegeven dat sommige sectoren wel geopend mogen worden -zoals kapsalons en winkels- maar de theaters, bioscopen en horeca nog steeds gesloten blijven. En dat terwijl de veiligheid daar juist net zo goed gewaarborgd kan blijven.

Het CCXL Theater wordt omgebouwd tot een salon waarvoor je een ‘afspraak’ kunt maken voor een behandeling. Dit doe je door een ticket aan te schaffen van 5 euro. Natuurlijk krijg je een kopje koffie of thee. Het leuke van deze salon is dat er artiesten optreden terwijl er geknipt, gemasseerd en gemanicuurd wordt. We zijn blij dat we op deze manier de artiesten toch hun vak kunnen laten uitoefenen. En misschien kom je zelf ook wel écht aan de beurt…

Kortom: Wil je de cultuur- en evenementensector een hart onder de riem steken en ondersteun je deze actie? Maak dan een afspraak door het kopen van een ticket voor een ‘behandeling’. Ze werken deze middag in vier blokken van telkens één uur. Terwijl je wacht op je ‘beurt’ in een van onze comfortabele theaterstoelen, bieden we je een kopje koffie/thee aan en zullen er diverse optredens plaatsvinden.

Tickets € 5,- inclusief koffie/thee

Bij deze ‘kappersafspraak’ volgen we de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Entree is dus toegankelijk op vertoon van je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app en ID-bewijs. Bij inloop draag je een mondmasker en natuurlijk houden we 1,5 meter afstand van elkaar.

Oproep: Ben je muzikant/artiest en wil je een optreden verzorgen? Mail dan zo spoedig mogelijk naar jean@cinecityxl.nl